Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Massale belangstelling uitvaart Ramon Dekkers

07 MRT 2013

BREDA - Onder massale belangstelling is donderdag in Breda thaibokslegende Ramon Dekkers gecremeerd.

Foto: Luuk Koenen
Achtvoudig wereldkampioen Thaiboksen Ramon Dekkers in Bangkok tijdens de festiviteiten ter gelegenheid van een verjaardag van koning Bhumibol Adulyadej.
Foto: De Telegraaf

De rouwstoet die Dekkers naar zijn laatste rustplaats bracht, werd begeleid door tientallen leden van motorbende Satudarah. Boven de stad cirkelde ondertussen een vliegtuig met spandoek met de tekst 'The Diamond is 4Ever, rust zacht', schrijft Dichtbij.nl.

De belangstelling voor de dienst was zo groot, dat buiten voor het uitvaartcentrum een videoscherm was neergezet, zodat ook de mensen voor wie binnen geen plaats was het afscheid konden volgen.

Dekker overleed woensdag 27 februari volkomen onverwachts op 43-jarige leeftijd, nadat hij op een training onwel werd. De Thaibokser uit Breda was achtvoudig Muay Thai- en kickbokswereldkampioen. Aan het einde van de vorige eeuw was hij de bekendste buitenlandse thaibokser in Thailand. Daar kreeg de Brabander zelfs een koninklijke onderscheiding. Dekkers was de eerste buitenlander die de titel Thaibokser van het Jaar kreeg.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.5 °C
ONO1
Beurs AEX
AEX 527.78
+ / - -0.05%