Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Patricia Paay bij Eva Jinek op de bank

04 MEI 2013

Patricia Paay is zondagmorgen om 09.30 uur op Nederland 1  te gast op de paarse bank van Eva Jinek op Zondag. De zangeres publiceerde deze week haar onthullende biografie La Paay.  Daarin vertelt ze openhartig  over de hoogte- en dieptepunten van haar leven.  Van haar huwelijk met Adam Curry en de geneugten van plastische chirurgie tot haar avonturen met een Hindoestaanse prins.

 Merel Westrik   Eva Jinek   Wolter Kroes   Henny Huisman
Merel Westrik Eva Jinek Wolter Kroes Henny Huisman
De 60-jarige Patricia Paay staat in het kerstnummer van de Playboy en is daarmee het oudste en wellicht ook het meest besproken Playboymodel ooit.
De 60-jarige Patricia Paay staat in het kerstnummer van de Playboy en is daarmee het oudste en wellicht ook het meest besproken Playboymodel ooit.
Foto: BLAUW, AB

Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap schuift ook aan en geeft haar mening over emancipatie op de werkvloer. Nog steeds verdienen vrouwen minder dan mannen. Ook heeft de minister plannen om het onderwijs beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt.

Ook is de kersverse Zakenvrouw van het Jaar te gast. Heleen Dura – Van Oord maakte internationaal naam met haar internetreclamebureau DQ&A.  Bij Eva Jinek vertelt ze over de weg naar de top. Ook is ze een van de initiatiefnemers van Jong Ondernemen, waarbij kinderen al op de basisschool worden gestimuleerd om later te ondernemen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%