Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

VVD Roermond betreurt opstappen leden

16 SEP 2013

ROERMOND - Het bestuur van de VVD in Roermond betreurt het dat een aantal leden zich uit de partij heeft teruggetrokken, maar respecteert hun besluit. Dat zei bestuursvoorzitter Victor Cillekens maandagavond na afloop van een ledenvergadering. Daar maakte een groot deel van de leden zich los van de VVD-fractie in Roermond en richtte een nieuwe lokale Liberale Partij op.

Foto: De Telegraaf

Het bestuur van de VVD in Roermond betreurt het dat een aantal leden zich uit de partij heeft teruggetrokken, maar respecteert hun besluit. Dat zei bestuursvoorzitter Victor Cillekens maandagavond na afloop van een ledenvergadering. Daar maakte een groot deel van de leden zich los van de VVD-fractie in Roermond en richtte een nieuwe lokale Liberale Partij op.

De VVD in Roermond gaat nu een nieuwe groslijst samenstellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat is nodig nu 15 van de 25 leden op die groslijst zich hebben teruggetrokken en zijn overgestapt naar de nieuwe partij. Het gaat om 7 van de 11 huidige raadsleden.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 528.49
+ / - -0.03%