Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Meisjes leefden in een hel

20 MRT 2015 Bjorn Thimister

Heerlen - De twee tienermeisjes uit Kerkrade, die slachtoffer zijn geworden van langdurig misbruik in het nieuwe kinderseksschandaal in Limburg, hebben gedurende lange tijd in een hel geleefd. Ze waren overgeleverd aan twee loverboys die gewoon vrienden leken.

Het huis aan de Kempkensweg in Heerlen waar de twee meisjes uit Kerkrade moesten werken.
Het huis aan de Kempkensweg in Heerlen waar de twee meisjes uit Kerkrade moesten werken.
Foto: Arnaud Nilwik

Dat blijkt uit hun verklaringen bij de recherche, ingezien door De Telegraaf. De dagbesteding van de meisjes van 14 en 15 jaar zag eruit alsof ze volwaardige prostituees waren. Het gruwelijke misbruik vond onder andere plaats in de woning van de 33-jarige Michel P., een van de vijf verdachten in deze zaak, in de Heerlense binnenstad. P. reed de meisjes vaker rond als een soort escortservice, regelde de klanten en zorgde samen met hoofdverdachte Sianley F. (27) voor voorbehoedsmiddelen, verklaarde een van de misbruikte tieners.

„Michel kwam op het idee om ons te gaan prostitueren. Als er een klant kwam, dan deed ik zelf de deur open en vroeg de mannen te betalen. De helft van dat geld moest ik dan aan Michel of Sianley, die altijd bij de seks aanwezig was, geven.” Het seksueel misbruik nam blijkbaar steeds grotere vormen aan. Een eveneens verdachte klant (26) uit Geleen wilde anale seks voor 250 euro. Een van de slachtoffertjes: „Dat heb ik toen maar geprobeerd.”

Het gruwelijke misbruik werd steeds erger. Lees meer in De Telegraaf van vandaag

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.6 °C
W5
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%