Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Bezoekers tijdens de vijftiende editie van Masters of LXRY.
Bezoekers tijdens de vijftiende editie van Masters of LXRY.
Foto: ANP

Recordaantal bezoekers voor Masters of LXRY

12 DEC 2016

AMSTERDAM - De vijftiende Masters of LXRY, de vroegere Miljonair Fair, heeft een recordaantal bezoekers gehad. In totaal 50.450 bezoekers uit binnen- en buitenland namen de afgelopen dagen een kijkje bij de luxebeurs in de Amsterdamse RAI. Dat zijn er 5000 meer dan vorig jaar, meldde organisator Yves Gijrath maandag.

Niet eerder waren er tijdens de beurs zo veel automerken te zien, als Porsche, Mercedes, Tesla, Jaguar, Range Rover en de Lexus. Acht keer werd de Lexus LC500 verkocht, die vrijdag 9 december zijn nationale primeur op de beurs beleefde. Gassan Diamonds had ook dit jaar de grootste stand, om de grootste horlogecollectie ter wereld te tonen. ,,Wat daar wordt getoond, is ongekend. Dat kun je alleen op een beurs zien en trekt dan ook verzamelaars uit binnen- en buitenland’’, aldus de organisatie die maandag constateerde dat er veel belangstelling was voor kunst, vastgoed en boten.

Volgens Benno Leeser, de president-directeur van het diamant- en juwelenbedrij Gassan, boekte zijn bedrijf de hoogste omzet van de afgelopen vijftien jaar. Eigenaar Bas Lengers van Lengers Yachts verkocht de afgelopen dagen diverse schepen en maakte veel vervolgafspraken.

De volgende editie van de Masters of LXRY is van 7 tot met 11 december 2017 en krijgt als thema ‘Designers Edition’. De beurs beslaat dan 38.000 vierkante meter, 3000 meer dan dit jaar.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.5 °C
ONO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%