Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Peter Schoonen

Stalker valt ex-vrouw aan met bijtende stof

04 APR 2017

Oisterwijk - De politie heeft dinsdag een 47-jarige man uit het Brabantse Oisterwijk aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij zijn ex-vrouw heeft verwond met een bijtende vloeistof. Agenten zagen zijn auto staan in Breda en wachtten hem op, vertelde een woordvoerder.

Volgens de politie stalkt de man zijn ex-vrouw al geruime tijd. Hij was om die reden ook al eerder met de politie in aanraking gekomen. De aanval met de bijtende stof pleegde hij terwijl zijn ex-vrouw maandagmiddag in de auto voor een school in Oisterwijk op haar kind stond te wachten.

Haar vroegere partner probeerde het portier te openen. Dat lukte niet, maar toen de vrouw het raam opendraaide om duidelijk te maken dat hij haar met rust moest laten, sloeg hij toe.

,,In eerste instantie begreep het slachtoffer niet wat er gebeurde, maar toen de vloeistof door haar kleren heen drong voelde ze een brandende pijn'', beschreef de politie de situatie. Het slachtoffer liep brandwonden op, vooral aan haar benen en in lichtere mate in haar gezicht, vertelt een woordvoerder. Haar kind was geen getuige van het geweld. Anderen hebben het wel zien gebeuren. De vrouw is zelf voor behandeling naar een huisarts gegaan.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.1 °C
WNW3
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%