Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

V.l.n.r.: Ard van der Steur, Ivo Opstelten en Mark Rutte tijdens het voorjaarscongres van de VVD in congrescentrum Papendal.
V.l.n.r.: Ard van der Steur, Ivo Opstelten en Mark Rutte tijdens het voorjaarscongres van de VVD in congrescentrum Papendal.
Foto: ANP

’Vergeet het bonnetje niet!’

Bebaarde Van der Steur grote verrassing congres

19 MEI 2017 Redactie

ARNHEM - Niet de afgetreden VVD-voorzitter Henry Keizer, niet de speech van Mark Rutte, maar de baard van voormalig minister Ard van der Steur was vrijdagavond de grote verrassing van het VVD-congres in Arnhem.

Maar baard of niet, tijdens het boodschappen doen wordt Van der Steur, die moest aftreden vanwege de bonnetjesaffaire in de Teevendeal, regelmatig herkend. Bezoekjes aan de supermarkt blijken dan ook elke keer weer een confrontatie. „Vergeet het bonnetje niet”, krijgt Van der Steur te horen als hij boodschappen heeft gedaan.

Na zijn ministerschap, dat overigens slechts twee jaar duurde, blijkt er overigens een wereld voor de oud-minister te zijn opengegaan. Zo vindt hij het knopje in de tram maar lastig te vinden, zei Van der Steur. „Daar blijkt de afgelopen jaren veel aan veranderd.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
22.0 °C
OZO3
Beurs AEX
AEX 520.58
+ / - -0.25%