Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: GinoPress

Gewonde man (24) gearresteerd

Vrouw (26) omgebracht in woning Almelo

19 JUN 2017 Sander Wageman

ALMELO - In een woning aan de Waag in Almelo is maandagmiddag het lichaam van een 26-jarige vrouw uit Almelo gevonden. De politie houdt rekening met een misdrijf en heeft inmiddels een 24-jarige plaatsgenoot aangehouden. Die werd zelf even na twaalf uur bloedend naar het ziekenhuis vervoerd.

Heel Almelo kwam gistermiddag een kijkje nemen bij de plaats delict in hartje Almelo. Vlakbij een populair hotel in een voormalig huis van bewaring had zich in rap tempo een aardige verzameling kijkers gemeld. Enkele bouwvakkers zouden zich hebben gemeld met informatie. Ze zouden een lichtgetinte man gekleed in muts en handschoenen de betreffende woning hebben zien verlaten. De politie geeft er op dat moment geen commentaar op en laat weten enkel uit te gaan van de schaarse informatie die dan beschikbaar is. Een monteur die ter plaatse aan het werk was, laat desgevraagd weten niets gezien te hebben. En hij was er de hele dag.

Later op de middag maakt de politie bekend dat het slachtoffer een 26-jarige vrouw is. Familieleden van het slachtoffer hebben zich dan al naar de woning gespoed. Een man kijkt van achter het politielint toe en schudt zijn hoofd. “Verschrikkelijk”, verzucht hij. Enkele andere toeschouwers weten te melden dat het om een uit de hand gelopen ruzie zou gaan tussen het slachtoffer en de verdachte. Maar de politie bevestigt vooralsnog geen van de geruchten en roept getuigen op zich te melden.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.2 °C
ZZW3
Beurs AEX
AEX 523.71
+ / - -0.41%