Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Facebook

Vrouw in elkaar geslagen na vrijgezellenfeest dochter

19 JUN 2017

Putten - Voor de moeder van Cynthia Roeten is het vrijgezellenfeest van haar dochter afgelopen weekend geëindigd in een nachtmerrie.

Terwijl de 53-jarige vrouw zaterdagnacht na de gezellige avond in café Het Trefpunt in Putten naar huis fietste, werd ze achtervolgd door een jongeman op de fiets. „Hij bood haar een sigaretje aan, maar mijn moeder rookt niet, dus die weigerde ze. Vervolgens heeft hij haar van de fiets gegooid. We vermoeden dat ze daarna nog in elkaar is geslagen, maar ze weet daar zelf niets meer van”, zegt Cynthia tegen De Telegraaf.

De familie van de vrouw is radeloos en zoekt met man en macht naar de dader. „We hebben al camerabeelden gezien, maar willen nog meer beeld verzamelen. Het moet ergens tussen 01.00 uur en 01.30 uur gebeurd zijn. In die periode zien we op twee momenten iemand fietsen. Het is alleen niet duidelijk wie.”

Volgens het slachtoffer was de dader een jongeman van ongeveer 25 tot 30 jaar. Hij had korte stekeltjes en droeg een zwart trainingsjack met mogelijk witte strepen. De vrouw is behoorlijk toegetakeld. Cynthia: „Ze is bont en blauw en heeft allemaal kneuzingen. Haar bril is kapot en de fiets is zwaar beschadigd. We vermoeden niet dat het om een beroving gaat, want ze heeft al haar geld nog en ook de dure camera is niet meegenomen.” Cynthia heeft de foto’s van de verwondingen op Facebook gezet en vraagt iedereen het bericht te delen.

Sandra is zwaar gehavend, maar wil De Telegraaf even te woord staan. „Het gaat erg slecht met me”, zegt ze. „Ik ben boos, verdrietig en angstig. Het doet allemaal erg veel pijn. Gistermiddag ben ik in het ziekenhuis geweest en vanmorgen bij de politie. Die jongen duwde me gewoon van de fiets, waardoor ik tegen de stoep klapte met mijn hoofd. Onbegrijpelijk allemaal.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 518.98
+ / - -0.9%