Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Gert-Jan Segers (Christenunie), Wouter Koolmees (D66), Carola Schouten (Christenunie) en Alexander Pechtold (D66) overleggen in het restaurant.
Gert-Jan Segers (Christenunie), Wouter Koolmees (D66), Carola Schouten (Christenunie) en Alexander Pechtold (D66) overleggen in het restaurant.
Foto: ANP

’Formatierestaurant’ dicht om slechte hygiëne

07 JUL 2017

DEN HAAG - Het bekende Indonesische restaurant Garoeda in Den Haag, waar D66-leider Pechtold en ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers onlangs hun meningsverschillen probeerden bij te leggen, moet per direct dicht. De hygiëne in de keuken laat al enige tijd te wensen over. Dat bevestigt een woordvoerder van Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Het restaurant stond al een tijdje onder verscherpt toezicht van de NVWA, omdat zowel het bewaren als hanteren van voedsel te wensen overliet. Garoeda krijgt de tijd om orde op zaken te stellen en kan dan een herinspectie aanvragen.

Norit

Pechtold kon vrijdag de verleiding niet weerstaan om er een grap over te maken. Hij twittert aan Segers: ,,Zou jij maandag nog wat van die Norit-tabletten willen meenemen?"

ZIE OOK: Maaltijd Pechtold en Segers ’smaakt naar meer’

Garoeda krijgt de tijd om orde op zaken te stellen en kan dan een herinspectie aanvragen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.1 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%