Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Lorenzo Derksen

Slachtoffer geraakt op parkeerplaats

Dode bij schietpartij bij hotel Van der Valk

17 JUL 2017 Redactie

AKERSLOOT - UPDATE 17:17 - Bij een schietpartij op het parkeerterrein van het Van der Valkhotel aan de Geesterwef in Akersloot is maandagmiddag een man om het leven gekomen. Volgens een getuige ter plaatse ligt er een doodgeschoten man in een zwart bestelbusje. Het slachtoffer is in zijn borst geraakt.

Vanaf de straat is te zien hoe er twee voeten uit het busje steken. Aan de zijkant van de bus zijn enkele deukjes te zien die vermoedelijk afkomstig zijn van kogels.

Na de schietpartij heeft een 49-jarige verdachte zich gemeld op het politiebureau in Zaandijk. De man zit vast. Wat er aan de schietpartij vooraf ging, is niet duidelijk. Ook nadere informatie over slachtoffer en dader ontbreekt.

Foto: De Telegraaf

Volgens getuigen is er verschillende keren geschoten. Twee mensen zagen vanaf hun balkon hoe de man werd geraakt. In het hotel zelf klonk het ’alsof er iets omviel.’

Er is veel politie ter plaatse. Ook vliegt er een helikopter boven het hotel. Een opgeroepen traumahelikopter is weer teruggevlogen. Er is geen paniek bij hotelgasten. Wel moeten mensen na het uitchecken hun gegevens achterlaten.

Foto: De Telegraaf

Onze verslaggever Koen Nederhof is ter plaatse.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.1 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%