Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP XTRA

Vader levert vermeende pedofiel af op bureau

25 JUL 2017

ALKMAAR - Een vader van twee meisjes die via internet worden lastiggevallen door een 66-jarige man uit Alkmaar, heeft de man zelf aan de politie overgeleverd. Omdat er geen aangifte tegen de man is gedaan, is de man niet aangehouden.

Cornel Gorsselink ging volgens NH Nieuws met een vriend naar de woning van Alkmaarder en verzocht hem om naar het politiebureau te gaan. De man liet zich overhalen en ging met de twee mee. „Vandaag de vuile vieze putwurm [...] te pakken gehad die mijn dochters van 12! lastig viel met vieze gore foto’s en vieze voorstellen”, schreef hij daarover op Facebook.

„Deze 66-jarige pedo valt dus op kleine meisjes die hij lastig valt via Instagram en andere sociale media. De foto’s die hij vaak verstuurt zal ik jullie besparen maar dat zijn geen vakantiekiekjes van de Efteling etc!”

De man zou meer meisjes hebben benaderd. Zo zou de Alkmaarse Chelsea (18) volgens de Noord-Hollandse nieuwssite berichtjes hebben gekregen van de zestiger. „Hij had me een heel vieze foto van hemzelf liggend in alleen een onderbroek gestuurd”, zegt het meisje.

Volgens de politie is de man bij hen bekend en loopt er een onderzoek naar de praktijken. De Alkmaarder kan echter niet gearresteerd worden, omdat er geen aangifte ligt. Gorsselink laat weten de man net zo lang naar de politie te zullen brengen ’tot die iets doet.’

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.9 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%