Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: AFP

McDonald’s gaat ook in Rotterdam en Utrecht thuisbezorgen

12 SEP 2017

Fastfoodketen McDonald’s gaat vanaf volgende week dinsdag ook thuisbezorgen in Rotterdam en Utrecht. Een proef met thuisbezorging in Amsterdam was succesvol.

Sinds 4 juli zijn acht restaurants in Amsterdam van start gegaan met de bezorging via UberEATS. Tijdens slecht weer en voetbalwedstrijden namen de bestellingen flink toe. De gemiddelde bezorgtijd bedraagt iets meer dan twintig minuten.

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland is tevreden: “We zien het aantal bestellingen van week tot week toenemen. Van alle McDonald’s restaurants die wereldwijd McDelivery bieden, scoort Nederland hoog op gasten die binnen vier weken nogmaals bestellen.”

Uitbreiding

Vanaf 19 september aanstaande breidt McDonald’s McDelivery ook uit naar Rotterdam (zes restaurants) en Utrecht (twee restaurants). Als alles goed gaat in Rotterdam en Utrecht, dan volgt later dit jaar Den Haag.

Rond de jaarwisseling is de verwachting dat McDonald’s ook gaat thuisbezorgen in Eindhoven. Daarna wordt bezorging in andere steden onderzocht zoals Groningen en Nijmegen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
7.9 °C
Z1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%