Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Möllenkamp dacht aan zelfmoord

23 SEP 2010

AMSTERDAM - Hubert Möllenkamp, voormalig topman van de Amsterdamse woningcorporatie Rochdale en verdacht van het aannemen van steekpenningen, heeft overwogen een eind aan zijn leven te maken.

Möllenkamp, tegen wie al bijna twee jaar een strafrechtelijk onderzoek loopt wegens gerommel met vastgoedtransacties van de sociale woningbouwcorporatie, heeft het naar eigen zeggen zwaar door alle beschuldigingen aan zijn adres. „Ik heb twee keer gedacht om te stoppen met leven”, meldt hij in een interview met televisieprogramma EenVandaag. Volgens zijn vrouw durft hij soms amper de vuilnisbakken buiten te zetten.

De Telegraaf publiceerde twee jaar geleden over verdachte vastgoeddeals van de in grote weelde en luxe levende Möllenkamp, waarna hij op staande voet werd ontslagen. Onlangs trof het in dezelfde zaak verdachte vastgoedbedrijf Multi een schikking met justitie voor ruim een half miljoen euro. Möllenkamp heeft altijd beweerd onschuldig te zijn.

Justitie in Amsterdam zegt in een reactie het onderzoek tegen Möllenkamp nog niet te hebben afgerond en heeft nog altijd geen vervolgingsbeslissing genomen. „Dit soort financiële onderzoeken kosten gewoon veel tijd”, verklaart een woordvoerder.Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.0 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.5
+ / - +0.02%