Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Kickbokser Badr Hari zit nog vast

28 OKT 2010

AMSTERDAM - De kickbokser Badr Hari zit nog vast. Hij wordt donderdag verhoord wegens zijn rol in een mishandelingszaak. Dat liet een politiewoordvoerder weten.

De kickbokser meldde zich woensdagmiddag op een politiebureau in Amsterdam. Hij wordt verdacht van het ernstig mishandelen van een portier van een uitgaansgelegenheid in de hoofdstad. Het slachtoffer kreeg in februari klappen toen hij enkele personen weigerde vanwege kledingvoorschriften. Hij brak zijn neus en een oogkas.

Uit rechercheonderzoek kwam Hari als hoofdverdachte naar voren. De politie was al sinds juni op zoek naar hem. De Marokkaans-Nederlandse kickbokser zat de afgelopen tijd echter in Marokko.

Badr Hari wordt gezien als een van de beste kickboksers ter wereld en is een beroemdheid in landen als Japan. Toch zorgt hij ook geregeld voor ophef. De afgelopen twee jaar werd hij twee keer gediskwalificeerd tijdens een belangrijke wedstrijd omdat hij een tegenstander schopte terwijl die op de grond lag.

Eind 2008 gebeurde dat tijdens de finale van het K1-toernooi in Japan, een van de bekendste kickbokstoernooien in de wereld. Eerder dit jaar ging hij opnieuw over de schreef tijdens een groot kickboksevenement in de Amsterdam ArenA. Na die partij kondigde Hari aan voorlopig te stoppen met kickboksen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.8 °C
ZW3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%