Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Toerist in paniek sterft op vliegveld

18 NOV 2012

Rome - Een jonge Spaanse toerist is op tragische wijze om het leven gekomen op het vliegveld Ciampino, bij Rome. De 25-jarige Spanjaard was in slaap gevallen, maar schoot plotseling wakker en raakte, uit angst zijn vlucht te missen, in paniek.

Toen Luis M., die op weg was naar Barcelona na een vakantie in Italië, na een dutje wakker schrok in de vertrekhal, raakte hij in paniek. Luis zag een lange rij staan voor de gate en was bang dat hij zijn vlucht ging missen.

Die was echter voor een andere vlucht. In zijn haast aan boord te komen, duwde hij enkele stewardessen. Stewards probeerden hem nog te overtuigen dat hij aan boord van het verkeerde toestel was, maar de man weigerde het vliegtuig te verlaten. Daarop kwam de politie in actie. De jongeman ging vervolgens compleet door het lint.

Hulpdiensten die de jongen wilden kalmeren, zagen geen andere oplossing dan hem een kalmerend middel toe te dienen. Een fatale beslissing, bleek al snel. De jongeman stierf even later aan een hartaanval. In de bagage van de toerist werden medicijnen aangetroffen. Een autopsie moet uitwijzen of die medicijnen in combinatie met het kalmeringsmiddel tot zijn dood hebben geleid.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.3 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%