Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

'Jeugdliefde Lubitz zwanger van zijn kind'

30 MRT 2015

DÜSSELDORF - Jeugdliefde Kathrin G., met wie zelfmoordpiloot Andreas Lubitz in Düsseldorf samenwoonde, zou zwanger zijn van zijn kind. De vrouw is lerares op een school en had daar al verteld dat ze in verwachting is.

Foto: TEAM MUELLER

Het stel verkeerde volgens vrienden in een ernstige relatiecrisis. Kathrin G. zou haar vriend hebben willen verlaten omdat ze niet langer tegen zijn grillige gedrag kon. ,,Hij probeerde haar in alles zijn eigen wil op te leggen. Hij wilde bepalen wat voor kleren ze droeg en met wie ze praatte. Hij was een control freak van het ergste soort." Een andere bekende van de twee vertelt dat Kathrin steeds banger werd voor haar vriend.

Andreas Lubitz had in het verleden ook een paar maanden een relatie met een stewardess van Germanwings. Deze 26-jarige Maria, die in het echt een andere naam heeft, omschrijft haar ex als „gekweld” en een man die goed kon verbergen wat er werkelijk met hem aan de hand was. Volgens zijn ex werd Lubitz geregeld 's nachts wakker en schreeuwde hij: „We gaan eraan”. Ze vertelt dat hij rondliep met het idee om een „spectaculair gebaar te maken waardoor iedereen zich zou herinneren wie hij was”. Ook had hij volgens haar regelmatig woedeaanvallen waarbij hij haar soms zelfs opsloot in de badkamer.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.9 °C
O3
Beurs AEX
AEX 521.87
+ / - +1.0%