Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

buitenland

Dit zegt Trump over goldenshowergate

11 JAN 2017
Donald Trump reageert fel op het dubieuze rapport dat vannacht werd gelekt. Het had nooit gepubliceerd mogen worden, zei hij op zijn eerste persconferentie sinds hij is gekozen als president.
Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:13

Hier schiet politie terrorist neer

SCHOKKENDE BEELDEN In deze video is volgens Spaanse media te zien hoe de politie één van de terroristen in Cambrils neerschiet. Na het eerste schot staat hij weer op, maar uiteindelijk stort hij neer als de politie weer schoten lost.
08:24

'Jonge daders missen IS-skills'

Wat valt er op aan de werkwijze van de jonge terroristen die toesloegen in Spanje? Silvan Schoonhoven vertelt over hun psyche en link met IS.
06:05

Dit is het lekkerste ijsmeisje

In de vierde aflevering van de realityserie MALLORCA IS VAN ONS laat propper Sjon ons kennismaken met het mooiste meisje van het eiland, en zit de schrik er goed in als de groep besluit van een metershoge klif te springen.
01:01

Terrorist sliep naast toeristen

Fransman Patrick de Villarose was op vakantie in het Spaanse Alcanar toen hij er tot zijn schrik achterkwam dat hij al dagen naast een terrorist woonde.
08:07

'Barcelona is hard getroffen'

De reisbranche krijgt een stevige tik. De Ramblas is een toeristische trekpleister vol stalletjes en winkels. Ook Nederlandse ondernemers vrezen voor de gevolgen. DFT's Yteke de Jong vertelt.
02:35

Totale hysterie voor Channing Tatum

Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om niemand minder dan Channing Tatum te ontmoeten. Wij waren erbij en spraken de superhunk.
01:24

‘Nederland is niet van ons!’

Columniste Vala van den Boomen windt zich erover op als mensen zeggen dat “Nederland weer van ons moet worden.” JOVD-voorzitter Rutger de Ridder gaat er hard tegenin. Via Hollandse Zaken.
01:17

Eerste beelden aanslag Barcelona

Een bestelbusje is in het centrum van Barcelona ingereden op mensen. Er zijn meerdere doden en gewonden zijn gevallen.
02:25

Zo bespaar je als student

Het studentenleven is duur. Collegegeld, studieboeken, biertjes, het loopt gauw op. DFT's Lorraine Marlisa heeft een aantal handige tips.
17.9 °C
WZW5
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%