Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

buitenland

Dit zegt Trump over goldenshowergate

11 JAN 2017
Donald Trump reageert fel op het dubieuze rapport dat vannacht werd gelekt. Het had nooit gepubliceerd mogen worden, zei hij op zijn eerste persconferentie sinds hij is gekozen als president.
Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:08

Zo zwaar wordt de storm

Het gaat donderdag stormen. Het wordt vooral oppassen voor de harde wind, zegt Marco Verhoef van Weerplaza.
00:33

Man knock-out door losse band

Een krankzinnig ongeluk op straat in Ipatinga, in het oosten van Brazilië. Een man loopt met zijn vrouw over straat als hij plotseling van achteren wordt 'aangevallen'.
00:52

Zatte goochelaar maakt horrorsmak

Nare beelden uit het Engelse Blackpool: een goochelaar is aan het klimmen geslagen. Ontsnappen is er deze keer niet bij, want hij valt tijdens zijn stunt. Omstanders schrikken zich kapot, maar hij komt relatief goed weg.
01:14

Volendam woest om Hitler-cartoon

Respectloos, smakeloos en een schadevergoeding van 1 miljoen euro waard? Volendam reageert woedend op een gewaagde cartoon van Martyn F. Overweel.
01:14

Kate Moss halfnaakt op straat

Kate Moss is de straat opgegaan in een doorzichtige jumpsuit die niets verhult, George en Amal Clooney mijden gevaarlijke landen en Rob Geus maakt een carrièreswitch.
05:20

‘AOW-plan Krol niet waar te maken’

Henk Krol stuurt ons de verkeerde kant op: de AOW naar 65 kan hij niet waarmaken. Martin Visser reageert in DFT Visser Vindt op de ontstane commotie.
02:07

Te laat voor geboorte dochter

Xander en Sophie de Buisonjé zijn dolgelukkig met de nieuwste toevoeging aan hun gezin: dochter Céla Lynn. Bekijk hier de beelden van hun eerste ontmoeting.
01:35

André 'geniet' van leugens Roxeanne

Roxeanne Hazes beweerde eerder dat er van ruzie tussen haar en haar broer geen sprake is, maar André laat in een cryptische boodschap op social media weten dat niets minder waar is.
01:33

‘Ik ga nu zelf wiet telen’

Telegraaf TV peilt elke dag meningen in De Praatpaal. Vandaag staan we op station Amsterdam Bijlmer ArenA met de vraag: is het goed dat de wietteelt legaal wordt?
8.1 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 499.11
+ / - +0.11%