Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Cassandra Bjorge en haar vriendje Johnny Rider.
Cassandra Bjorge en haar vriendje Johnny Rider.
Foto: GWINNETT COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Tieners vermoorden grootouders en vieren feestje in hun huis

20 APR 2017

Lawrenceville - Twee Amerikaanse tieners worden ervan verdacht de grootouders van een van hen bruut te hebben vermoord. Terwijl hun ontbindende lichamen in een slaapkamer lagen, vierden de jongeren beneden een feestje met vrienden.

De 16-jarige Cassandra Bjorge en haar vriendje Johnny Rider (19) uit Larenceville in de staat Georgia zouden de opa en oma van Bjorge, beiden 63 jaar oud, met een wielsleutel, een hamer en honkbalknuppel geslagen hebben. Daarna sneden ze hun kelen door met een slagersmes, aldus de aanklagers donderdag in de rechtbank.

Na de gruwelmoord verbleven de twee nog dagenlang in het huis van de grootouders. Ze nodigden nietsvermoedende vrienden uit voor feestjes. Om de stank van de ontbindende lichamen in de slaapkamer boven te verhullen sloten ze de kieren van deuren in het huis af.

Het meisje heeft volgens Amerikaanse media inmiddels bekend, maar haar vriendje blijft zwijgen. De twee zouden ook plannen hebben gehad om familieleden van de jongen te vermoorden.

De zus van Rider kon maar net ontsnappen toen ze later werd aangevallen door de twee. Toen agenten daarna in het huis gingen kijken, ontdekten ze de lichamen van de grootouders.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

lees meer over

9.7 °C
ZZO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%