Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Isaak Komisarchik werd sinds 5 juli vermist en overleed tussen 6 juli en 2 augustus.
Isaak Komisarchik werd sinds 5 juli vermist en overleed tussen 6 juli en 2 augustus.
Foto: Denver Police Department

Bejaarde man (82) ligt maand dood in lift

12 AUG 2017

DENVER - Een 82-jarige man uit de Amerikaanse staat Colorado die een maand vastzat in een lift, is daar dood aangetroffen. De oudere Amerikaan drukte twee keer de noodknop in, maar werd desondanks niet op tijd gevonden. Buren sloegen alarm toen ze een vreemde geur roken.

Isaak Komisarchik werd sinds 5 juli vermist en overleed tussen 6 juli en 2 augustus. Zijn lichaam werd aangetroffen in een lift in een parkeergarage in het appartementencomplex in Denver waar de man woonde, meldden Amerikaanse media. Omdat de deuren van de lift al die tijd gesloten bleven, werd zijn dood niet eerder opgemerkt. Pas toen klusjesmannen de lift openbraken, werd het stoffelijk overschot van Komisarchik gevonden.

Dementie

Komisarchik leed aan dementie. Familieleden zeggen hem voor het laatst gezien te hebben op 5 juli. Die ochtend ging hij de deur uit om de krant te halen, maar keerde niet meer terug. Onderzoek wijst uit dat de bejaarde man de alarmknop twee keer heeft ingedrukt. Waarom er toen geen hulp is verschenen, wordt nog onderzocht. Volgens de autoriteiten mankeerde er niets aan de lift. Wel is het hijstoestel voorlopig gesloten.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.8 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%