Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Playboy zou 10.5 miljoen euro schuld hebben
Playboy zou 10.5 miljoen euro schuld hebben
Foto: Instagram

Poenerige playboy nu uitgelachen

12 AUG 2017

Rome - De Italiaanse playboy die iedereen de ogen uitstak met dure vakanties en mooie vrouwen, is nu heel hard van zijn voetstuk gevallen.

De 50-jarige Gianluca Vacchi liet via social media de hele wereld weten waar hij nu weer uithing en welke dame deze keer zijn belangstelling genoot. Op Instagram keken 11 miljoen mensen meestal jaloers mee, zeker toen hij de ex-miss-Colombia Ariadna Gutierrez aan de haak sloeg.

Maar wie het laatst lacht.. Gianluca, de getatoeëerde erfgenaam van een naar zijn zeggen gefortuneerd familiebedrijf, wordt achtervolgd door schuldeisers. Er is beslag gelegd op zijn villa’s en zijn jacht. De schuld zou volgens Engelse media zijn opgelopen tot 10,5 miljoen euro.

Op Twitter circuleren nu gefotoshopte beelden van een dansende Vacchi. Op Facebook is een pagina aangemaakt ‘Zoek een baan voor Gianluca Vacchi’. Anderen zijn zelfs een crowdfunding opgestart.

Vacchi zelf zegt dat hij nog steeds jaarlijks vijf miljoen krijgt uit het familiebedrijf en dat de schulden binnenkort betaald worden.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.5 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%