Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

 Katie Quackenbush
Katie Quackenbush
Foto: Metro Nashville Police Department

Man vroeg vrouw om auto te verplaatsen

Bestuurster Porsche schiet zwerver neer

13 SEP 2017

NASHVILLE - De bestuurster van een Porsche in Nashville heeft een dakloze man neergeschoten omdat hij vroeg of ze haar auto kon verplaatsen. De zwerver was op de straat aan het slapen toen hij werd gestoord door de luide muziek die uit de auto kwam.

De 26-jarige Katie Quackenbush vertelde aan de rechter dat ze „slechts wat waarschuwingsschoten” heeft gelost. Dat gebeurde op 26 augustus in de buurt van Music Row.

’Kritieke wond’

Gerald Melton, 54 jaar oud, liep een kritieke wond op en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Aan de politie verklaarde Gerald dat ze een gesprek hadden dat snel escaleerde. Nadat Katie hem had neergeschoten, stapte ze in haar luxe auto en reed ze weg.

Katie, moeder van een 5-jarig jongetje, moest zich deze week bij de gevangenis melden. Volgens haar vader, Jesse Quackenbush, opende haar dochter het vuur omdat ze zich bedreigd voelde. Aan de Tennessean legde hij uit dat Melton dreigde Katie en haar vriend, die ook in de auto zat, te vermoorden.

’Niet op hem gericht’

„Ze deed haar ogen dicht en schoot toen twee keer. Maar het waren waarschuwingsschoten omdat ze niet op hem richtte”, voegde de vader toe. Zijn dochter zou hem hebben verteld dat het er niet op leek dat de man was geraakt.

Op 6 oktober moet Katie voorkomen. Voorlopig is ze op vrije voeten door een borgtocht van ruim 20.000 euro te betalen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
10.8 °C
W1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%