Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Columnisten

Meer Columnisten
 
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Joe de Plumber dol op dochter McCain

31 OKT 2008

Joe de Plumber begint het campagne voeren steeds leuker te vinden. Vooral als de aantrekkelijke dochter van John McCain mee op stap is.

De loodgieter verscheen enkele dagen geleden voor het eerst op het podium naast Sarah Palin. Hij zei toen geen woord en zwaaide wat naar het publiek.

Gisteren dook Samuel Wurzelbacher opeens op bij de campagne van John McCain in Ohio. Daar zei hij ook niet veel tegen het publiek, maar met de blonde Meghan daarentegen raakte hij niet uitgepraat.

De 24-jarige dochter van de republikeinse presidentskandidaat is nog vrijgezel. Doordat ze vaak mee op campagne gaat met haar vader heeft ze geen tijd voor een relatie, liet ze onlangs nog weten.

De veelbesproken loodgieter is een alleenstaande vader. Hij werd enkele weken geleden wereldberoemd toen hij op straat een praatje hield met Obama tijdens zijn verkiezingstoernee. Ze raakten in discussie over de belastingplannen van de democraten.

De republikeinen maakten hier dankbaar gebruik van door Joe als voorbeeld te bombarderen van de hardwerkende doorsnee burger die straks hard wordt getroffen door Obama´s plannen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.8 °C
ZW3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%
Meer Premium