Columnisten

Meer Columnisten
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Joe de Plumber dol op dochter McCain

31 OKT 2008

Joe de Plumber begint het campagne voeren steeds leuker te vinden. Vooral als de aantrekkelijke dochter van John McCain mee op stap is.

De loodgieter verscheen enkele dagen geleden voor het eerst op het podium naast Sarah Palin. Hij zei toen geen woord en zwaaide wat naar het publiek.

Gisteren dook Samuel Wurzelbacher opeens op bij de campagne van John McCain in Ohio. Daar zei hij ook niet veel tegen het publiek, maar met de blonde Meghan daarentegen raakte hij niet uitgepraat.

De 24-jarige dochter van de republikeinse presidentskandidaat is nog vrijgezel. Doordat ze vaak mee op campagne gaat met haar vader heeft ze geen tijd voor een relatie, liet ze onlangs nog weten.

De veelbesproken loodgieter is een alleenstaande vader. Hij werd enkele weken geleden wereldberoemd toen hij op straat een praatje hield met Obama tijdens zijn verkiezingstoernee. Ze raakten in discussie over de belastingplannen van de democraten.

De republikeinen maakten hier dankbaar gebruik van door Joe als voorbeeld te bombarderen van de hardwerkende doorsnee burger die straks hard wordt getroffen door Obama´s plannen.

12.4 °C
ZZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 454.04
+ / - -1.14%