Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium

Vrouwen gooien decolleté in de strijd

30 MRT 2012

Vrouwen zetten steeds vaker hun decolleté in als geheime wapen. Zo probeert één op de zeven Britse dames met hun parmantige voorgevel hun baas te imponeren om bijvoorbeeld een loonsverhoging te krijgen.

Ook proberen sommige vrouwen een bruid te overtreffen door met een laag uitgesneden decolleté te verschijnen op een bruiloft, meldt The Sun. Daarnaast schromen vrouwen ook niet hun boezem in te zetten wanneer ze graag snel geholpen willen worden in de kroeg. Ook tijdens het daten wordt het decolleté ingezet. Een derde zorgt ervoor dat hun boezem opgemerkt wordt en 8 procent verleidt de parkeerwachter om een uitrijkaart te krijgen.

In bijna ieder land zetten vrouwelijk hun uiterlijk in als middel, maar het zijn opvallend genoeg met name de Britten die hun decolleté gebruiken om iets voor elkaar te krijgen. Bij het solliciteren wordt de boezem echter niet vaak ingezet. Slechts 3 procent zegt meer borst te ontbloten voor het gesprek.

Dit alles blijkt uit een onderzoek onder 1.000 vrouwen van Wonderbra gekoppeld aan de National Cleavage Day die vandaag in Groot-Brittannië wordt gehouden.

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
8.7 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 469.77
+ / - +0.66%