Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Jailhouse sex

13 MRT 2012

In een variant op de bekende song van Elvis Presley, Jailhouse rock, hebben twee bewoners van een gevangenis in de Verenigde Staten een 'gezellige avond' beleefd.

Video-opname van het cellencomplex.
Video-opname van het cellencomplex.
Foto: AP

Arien L'Italien (23) zit wegens agressief gedrag en gewapend verzet bij zijn aanhouding gevangen in de Cumberland County Jail in Portland in de staat Maine. In dezelfde gevangenis zit Karla Wilson (25) in afwachting van haar proces wegens seksuele intimidatie en agressief gedrag.

Even voor één uur 's nachts ontdekte een dienstdoende officier de op de grond voortkruipende Arien op de tweede verdieping van het cellenblok, zich bewegend van een cel naar een andere cel.

De beelden van de bewakingscamera werden er nog eens op nagekeken en daaruit bleek dat Arien een uurtje eerder 'op visite' gegaan was bij Karla. Het laat zich uiteraard raden wat die visite inhield.

Uit onderzoek bleek dat Arien en Karla contact hadden via het ventilatiesysteen van het cellenblok. Hij wist zijn celdeur zo te manipuleren dat het net leek of die op slot was, terwijl dat niet het geval was. Via hun communicatiemiddel legde hij aan Karla uit hoe je dat moest doen en zij deed hetzelfde. Op de afgesproken avond zag Arien kans ongezien haar cel te bereiken. Er hangen wel videocamera's in het complex, maar daar wordt slechts 'iedere 15 minuten' op gekeken. In die tijd moet Arien kans gezien hebben de cel van Karla te bereiken. Op de terugweg was hij dus minder fortuinlijk. Al had hij zijn pleziertje natuurlijk al gehad.

De twee zouden elkaar hebben leren kennen via vrienden. De twee zijn nu verder uit elkaar gehouden, Arien in de super beveiligde afdeling van het complex en Karla heeft een andere cel gekregen.Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.5 °C
ONO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%