Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Tijdens verblijf in het buitenland

Complete tuin gestolen

22 SEP 2009

STAFFORDSHIRE - Tijdens een verblijf op Lanzarote blijkt de complete tuin van een Engels gezin te zijn gestolen.

Het gezin was verhuisd van Engeland naar Lanzarote. Hun huis in Engeland staat te koop. De moeder van de echtgenoot belde naar Lanzarote met de vraag wat zij met de tuin gedaan hadden. Hun eerste reactie was of de vrouw wel de goede bril op had, want zij hebben helemaal niets met de tuin gedaan. "Toch wel, want hij is verdwenen", luidde het antwoord.

Daarop besloot Linzi Wood naar Engeland terug te keren, terwijl haar man en kinderen op Lanzarote bleven. Na aankomst in haar vorige woonplaats Staffordshire, wist Linzi niet wat zij zag: de hele tuin, compleet met schuurtje en al, was verdwenen en opgeschoven naar de tuin van de buren.

Linzi: "Van onze mooie tuin was niets meer over. Het paadje, het rotstuintje, de bloembakken, de hangpotten met planten, ja zelfs het schuurtje was verdwenen en alles stond in de tuin naast onze tuin. Ons huis staat te koop, maar is nu veel minder waard."

Navraag bij de buren leerde dat die "van een derde een compleet ingerichte tuin" hadden gekocht. De buren wisten niet waar de tuin oorspronkelijk vandaan kwam. Het benadeelde stel heeft aangifte gedaan van diefstal.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.5 °C
W4
Beurs AEX
AEX 519.5
+ / - +0.02%