Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

'Aliens bestaan'

11 APR 2011

'Believers' denken het definitieve bewijs te hebben gevonden dat buitenaardsen bestaan en dat ze al lang zijn geland op aarde.

De UFO-enthousiastelingen beroepen zich op één van de duizenden 'X-files' van de FBI die onlangs werden vrijgegeven. Daaruit zou blijken dat samenzweringstheorieën over een UFO-landing bij Roswell in New Mexico in 1947, best wel eens waar zouden kunnen zijn.

In het document uit 1950 maakt een FBI-agent melding van drie neergestorte vliegende schotels. In elk van de ronde vliegtuigen, met een diameter van 15 meter, bevonden zich drie 'mensachtige' lichamen van slechts een meter lang. Ze waren gekleed in een 'metaalachtig textiel.'

FBI-agent Guy Hottel tekende de verklaring op uit de mond van een onderzoeker wiens naam gecensureerd is. Volgens hem waren de UFO's gecrasht vanwege een storing door radars die in het gebied stonden.

De Britse UFO-expert Nick Pope denkt dat het document hét bewijs kan zijn van buitenaards leven. "Dit zijn de echte X-files," zei hij tegen The Sun.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.2 °C
Z2
Beurs AEX
AEX 526.29
+ / - +0.39%