Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

FBI: Koeien afgeslacht door aliens

13 APR 2011

Buitenaardse wezens hebben eind jaren zeventig een waar bloedbad aangericht onder Amerikaanse koeien. Dit blijkt uit FBI-documenten die onlangs zijn vrijgegeven.

Volgens één van de documenten zijn meer dan achtduizend koeien meegenomen door UFO's. Vervolgens werden de beesten verminkt door buitenaardse wezens en uit het ruimteschip gegooid.

In New Mexico werd een stier terug gevonden die door de aliens was ontdaan van zijn geslachtsorganen. Daarnaast bleek het vlees onder de huid roze van kleur te zijn. Volgens de FBI zou dat betekenen dat de stier vermoedelijk met straling is gedood. Het hart en de lever van de stier had de structuur van pindakaas, aldus de FBI. Uit blauwe plekken op het karkas leidde men af dat het beest met een band omhoog werd getakeld. Ooggetuigen hebben destijds bevestigd dat een vliegtuig de stier meenam.

Verder werden er nog ruim achtduizend stuks vee geofferd door buitenaardse wezens. Ook daarbij werden alle geslachtsorganen verwijderd. De mysterieuze slachtpartijen vonden plaats op boerderijen in de staten New Mexico, Nebraska en Colorado.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.3 °C
NW2
Beurs AEX
AEX 524.69
+ / - +0.58%