Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

dagboekafleveringen

'150 gewapende gasten tegenover me'

21 FEB 2017

Plunderingen, huizen in brand: in Mali beleven onze jongens een grimmige kerst, zie je in afl. 6 van Dagboek van onze Helden. Elke dinsdag en vrijdag om 19 uur een nieuwe aflevering.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:47

Hongerige leeuw stort in gracht

Pijnlijke momenten voor leeuwin Elsa. Het dier stort in een diepe gracht als ze probeert bezoekers van een dierenpark in Mexico op te eten.
00:39

Houd de en/of-rekening gescheiden!

DFT-verslaggever Patricia Boon geeft iedere dag een tip om makkelijker door de belastingaangifte te komen.
01:15

Hiddema: Tweede Kamer is net IKEA

Hij is net nieuw in het parlement, maar nu al kritisch. Theo Hiddema van Forum voor Democratie zoekt zijn weg in de 'doolhof' van de Tweede Kamer.
00:41

'Trucker' Trump toetert erop los

President Donald Trump laat zich van zijn kinderlijke kant zien als hij de kans krijgt in een truck te stappen. Op de parkeerplaats van het Witte Huis ontving hij enkele CEO's uit de transportsector.
02:33

Corrie ontsnapt aan kettingbotsing

Een remspoor van tientallen meters laat Claudia Wehnes achter wanneer het verkeer op de A28 plotseling tot stilstand komt. Haar moeder Corrie die op de bijrijdersstoel zit, krijgt de schrik van haar leven. Ook iets gefilmd op de weg? Mail het ons via verkeer@telegraaf.nl
03:26

Geheimen Hugh Hefner op straat

Er komen flink wat geheimen over Hugh Hefner op straat te liggen. Er verschijnt zowel een nieuwe serie als een boek over het leven van de Playboy-baas.
00:36

Zo ging aanslag Londen

Animatiebeelden laten zien hoe de aanslag in Londen ging. Bij de aanval kwamen meerdere mensen om het leven, waaronder de dader zelf.
00:29

Gezocht: horrorverhalen over huren

Voor een nieuw tv-programma zoeken wij helse huurders en huurbazen. Heb je een nare huurervaring gehad? Vul dan deze vragenlijst in.
01:03

Marco Borsato laat droom uitkomen

In The Voice Kids van vrijdagavond doet de allerjongste kandidaat van het seizoen mee. En ze maakt behoorlijk indruk op Marco Borsato. De uitzending is te zien om 20.30 uur op RTL4.
9.0 °C
NO4
Beurs AEX
AEX 511.53
+ / - -0.21%
Meer Premium