Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

dagboekafleveringen

'150 gewapende gasten tegenover me'

21 FEB 2017

Plunderingen, huizen in brand: in Mali beleven onze jongens een grimmige kerst, zie je in afl. 6 van Dagboek van onze Helden. Elke dinsdag en vrijdag om 19 uur een nieuwe aflevering.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:48

Ruzietje eindigt in horrorcrash

Een simpel snelwegconflictje verandert binnen seconden in een crash die in een film niet had misstaan.
01:04

Motoragent scheurt door Appie

Het zijn bizarre beelden: een motoragent die dwars door de Albert Heijn in Doesburg rijdt om een vluchtende man op te pakken. Mandy Kampen en haar dochter stonden er met hun neus bovenop.
00:26

Nieuwe beelden aanslag Brussel

Er zijn nieuwe beelden van de mislukte aanslag in Brussel van afgelopen dinsdagavond. De beelden zijn gemaakt door een getuige die aanwezig was op het treinstation.
02:02

Wedstrijdje inhalen eindigt met crash

Een ordinair staaltje voordringen pakt voor een bestuurster helemaal verkeerd uit. De vrouw verliest de macht over het stuur. Ook iets gefilmd? We zien het graag via verkeer@telegraaf.nl
00:38

Eerste beelden vrijlating Spoorloos-team

Derk Bolt en Eugenio Follender staan de pers te woord kort nadat ze in Colombia zijn vrijgelaten. "We bedanken iedereen die heeft geholpen bij dit proces," aldus Bolt.
01:37

Grote gevolgen uitspraak woekerpolis NN

Verzekeraar Nationale Nederlanden heeft een hoger beroep over de compensatie van een woekerpolis-klant verloren. Dit kan grote consequenties hebben volgens DFT verslaggever Thijs Rösken.
00:24

Dochter voor Estavana!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart hebben een dochter gekregen: Jesslynn. Kort voordat ze ging bevallen, stond Estavana de media te woord over de laatste loodjes. Telegraaf VNDG was daar natuurlijk bij.
01:22

Doutzen geniet van liefdesvakantie

Doutzen Kroes geniet met haar man van de zon op Ibiza en doet dat misschien wel op het opzwepende nieuwe nummer van Jody Bernal. De zanger brengt vandaag een lied uit met echte zomerhitpotentie.
00:37

Tijgerpython gevonden langs spoor

Een wandelaar schrok zich een hoedje toen die een bijna 5 meter lange wurgslang in een droge sloot in Oosterbeek vond. Hoe het dier daar terecht is gekomen, is onbekend.
18.9 °C
WZW5
Beurs AEX
AEX 519.5
+ / - +0.02%
Meer Premium