Geld

Over Geld-Flits

23 OKT 2012

Over Geld-Flits ontslag spreekuur

Meest bekeken op De Telegraaf
00:43

Tijger doodt vrouw in safaripark

SCHOKKENDE BEELDEN - Er is beeldmateriaal opgedoken van een safaripark in de Chinese hoofdstad Peking waar een vrouw wordt gedood door een tijger. Een tweede vrouw raakte gewond. De vrouwen stapten uit hun auto en werden daarna aangevallen door het roofdier.
06:18

'Verstappen kreeg hem vol op kin'

In Telesport Vandaag: Chef Telesport Jaap de Groot blikt terug op het lastige weekeinde van Max Verstappen in Hongarije, Wout Poels rekent op groot cadeau van Chris Froome en tot slot een reportage vanaf Schiphol met de naar Rio afreizende olympiërs.
00:52

‘Einde van Duits welkombeleid’

Het vluchtelingendebat in Duitsland staat onder druk na vier aanslagen in korte tijd. De tijden dat Merkel alle Syriërs welkom heet zijn volgens correspondent Rob Savelberg voorbij.
00:51

Fakkelhater hard gevloerd

De olympische vlam ligt wéér onder vuur. Na aanvallen met een brandblusser en een emmer water probeert nu een man de fakkel te stelen.
00:46

Dode bij steekpartij Reutlingen

Een Syrische asielzoeker heeft zondag in het Zuid-Duitse Reutlingen na een ruzie een zwangere vrouw met een machete gedood in de buurt van een kebabzaak. Hij verwondde nog een vrouw en een man. De eerste beelden zijn opgedoken op Twitter van tijdens en na de steekpartij.
00:41

Man redt Bambi van verdrinkingsdood

Een mooie reddingsactie van een man in Texas. In Lake Buchanan voorkomt hij dat een babyhertje verdrinkt. Het dier was in het water gevallen. De man haalt het hertje uit het water en zet het beestje in zijn boot. 
00:34

Oeps! Vissers vangen krokodil

Twee Australische krabvissers kunnen hun ogen niet geloven als ze bij één van hun netten komen: in plaats van krabben zit er een enorme krokodil in opgerold!
03:18

Lindsay Lohan draait door

Het leek zo goed te gaan met actrice Lindsay Lohan, maar met de recente ontwikkelingen rondom haar en verloofde Egor Tarabasov lijkt ze weer terug bij af. Mark Sloof van Toor en Patricia Wesseling bespreken de schokkende gebeurtenissen rondom de gevallen ster in PrivéTV.
01:24

‘Biermerk heeft mijn fiets gejat!’

Een Utrechtse fietsenmaker is woest op bierbrouwer Palm. Volgens Frank de Klerk zijn de Belgen aan de haal gegaan met één van zijn fietsontwerpen. De Klerk wil Palm nu aanpakken, maar de brouwer geeft hem weinig kans...
Meest gelezen
Actueel
Tips van redactie