Geld

Over Geld-Flits

23 OKT 2012

Over Geld-Flits ontslag spreekuur

Meest bekeken op De Telegraaf
04:25

Zus Carice in financiële nood

Jelka van Houten moet haar woning in Amsterdam noodgedwongen verkopen. Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken alle details in Privé TV.
02:02

'Wachten tot truck me doodrijdt'

In De Lier zijn wegen aangepakt en Sheila den Hartog woont nu bijna óp een weg. Ze is bang dat binnenkort een vrachtwagen haar huis ramt. Den Hartog heeft wel een oplossing, maar die wordt maar niet uitgevoerd.
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
04:51

Fittie met Krol: Visser slaat terug

Een filmpje dat Henk Krol opnam voor Martin Visser zorgt voor nieuwe irritaties bij onze columnist. De 50PLUS-voorman maakt zijn financieel-economische ramp alleen maar erger, zegt Visser tegen Maarten Steendam in DFT Visser Vindt.
01:40

‘Bosz vanavond nog ontslaan'

Ajax heeft het voorlopig verbruid bij zijn supporters. De spelers, de trainer, het aankoopbeleid... alles en iedereen moet het ontgelden nu de club zich niet heeft weten te plaatsen voor de Champions League.
00:39

Geen huwelijk voor boerin Bertie

Boerin Bertie werd eerder bekend gemaakt als deelneemster van Expeditie Robinson en bij de perspresentatie zocht TelegraafTV haar op. Daar deed Bertie een opvallende uitspraak over haar toekomst met Esther Joppe.
01:02

'Moordenaar had obsessie voor Mia'

Een Brits meisje van 21 is in een Australisch hostel doodgestoken door een Fransman die 'allahu akbar' zou hebben geroepen. De politie probeert te achterhalen wat hem bezielde.
01:07

Jan Jaap haalt uit naar Gert

In de komische quiz Holland-België heeft cabaretier Jan Jaap van der Wal nog wel wat leuke 'feitjes' paraat over een van de bekendste Belgen, Studio 100-baas Gert Verhulst. Holland-België is vrijdag 26 augustus om 20.30 te zien op RTL4.
07:03

'Proces Bosz gaat te snel voor Ajax'

In Telesport Vandaag: Valentijn Driessen over de ontluisterende uitschakeling van Ajax in de voorronde van de Champions League en KVNB verlengt verbintenis met ING tot 2022.
25.4 °C
NW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 450.1
+ / - +0.04%
Meest gelezen
Actueel
Tips van redactie