Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium

Voor de winteravond

05 FEB 2013

De dooi mag vorig weekeinde dan zijn ingezet, begin februari is het toch echt nog winter. Daarom zit de Boodschappenkar vol met artikelen die lekker zijn tijdens een koude winteravond.

Foto: Peter Schoonen

Denk bijvoorbeeld aan ouderwetse Unox erwtensoep, of een kopje Pickwick rooibos thee met honing van Langnese. Voor de prijsvergelijking hebben we vijf supermarkten in Amsterdam bezocht: Albert Heijn, Dirk van den Broek, Vomar, Jumbo en C1000.

Op naar Dirk

Deze keer is Dirk de voordeligste supermarkt om uw winterboodschappen te doen. De prijsvechter springt er vooral uit met de prijs van 450 gram rode kool uit de diepvries: 42 cent. Bij de andere grootgrutters betaalt u minimaal het dubbele.

Ook voor erwtensoep en rookworst van Unox bent u goedkoop uit bij Dirk. Dat geldt eveneens voor honing van Langnese en een bloemkool. De Appelsientje multivitamientje appel/peer is bij Dirk wel aan de dure kant met een prijs van €1,49. Vomar is met deze fruitdrank 20 cent goedkoper. Ook bij C1000 is dit Appelsientje-product voor 11 cent minder te krijgen.

Lees verder in De Telegraaf.

De Boodschappenkar wordt samengesteld door de redactie OverGeld. Deze prijzen zijn genoteerd op 26 januari. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
9.2 °C
W4
Beurs AEX
AEX 469.77
+ / - +0.66%
Meest gelezen
Actueel
Tips van redactie