Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Door
visiting professor
Alex Klein is freelance professor voor Europese en Amerikaanse universiteiten, waar hij les geeft in marketing, financiën en strategie.
Door
Spaarexpert
Amanda Bulthuis (1985) werkt als financieel journalist voor Spaarrente.nl. Zij schrijft voornamelijk over spaarrenteontwikkelingen en actuele gebeurtenissen rondom sparen en spaarproducten.
Door
Onafhankelijk beleggingsdeskundige
Anne Gram is sinds 1991 werkzaam in de financiële sector. Ze begon als derivatenanalist bij Nordea Securities in Denemarken, waar zij oorspronkelijk vandaan komt. Naast haar universitaire opleiding... meer
Door
Verzekeringsdeskundige
Anton Rietveld, initiatiefnemer van de online helpdesk Verzekeringsklachten.nl. Hij zet zich in voor de verzekerde consument die met afwijzing van zijn verzekeraar wordt geconfronteerd. Rietveld... meer
Door
Fondsbeheerder
Arnout van Rijn (1965) is CIO van Robeco Hongkong.
Door
Directeur Consumentenbond
Combée is sinds 1 april 2009 directeur van de Consumentenbond, een functie waarin hij Felix Cohen opvolgde.
Door
Topman UWV
Bruno Bruins is sinds januari 2012 voorzitter van de Raad van Bestuur van UWV.
Door
Algemeen directeur van Independer
Ruud Martens is algemeen directeur van Independer.
Door
Notaris
Ernst Loendersloot is kandidaat-notaris bij het kantoor Huenges Wajer Joosten in Maastricht. Daarnaast heeft hij Vaknotaris.nl opgericht.
Door
Hypotheekadviseur
Harrie-Jan van Nunen is directeur van De Financiële Makelaar en Het Bemiddelingsloket. In 2006 is hij uitgeroepen tot beste hypotheekadviseur van Nederland.
Door
Pensioen- en arbeidsrecht expert
Mw. mr. Henny van den Hurk (1966) is mede-oprichtster en partner van Gommer & Partners Pensioen Advocaten* in Tilburg.
Door
Financieel planner
Herman Bouter is partner van Capital Management en specialist in de advisering van topfunctionarissen en succesvolle ondernemers.
Door
Financieel planner
Kapé Breukelaar is partner bij Capital Consult en Coaching. Hij is gecertificeerd financieel planner en voorzitter van de Vereniging Onafhankelijke Financieel Planners (VOFP).
Door
Woordvoerder AFM
Marcel Proos is woordvoerder van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op de financiële markten op de thema's lenen, sparen, beleggen en verzekeren.
Door
Familierechtadvocaat
Marjet van Yperen-Groenleer is familierecht- advocaat bij GMW Advocaten. Specialisaties zijn alimentatie, afwikkeling huwelijkse voorwaarden en verdeling gemeenschap en internationale scheidingen.
Door
De Nationale ombudsman behandelt klachten van burgers over de overheid. Daarnaast legt de Nationale ombudsman overheidsinstanties uit hoe ze moeten handelen.
Door
Geldexpert
Olaf Simonse (1970) is hoofd van het voorlichtingsplatform Wijzer in geldzaken.
Door
Verslaggever DFT
Patricia Boon schrijft voor De Telegraaf over zaken die de portemonnee van de consument raken.
Volg @patboonn
op Twitter
Door
Beleggingsadviseur
Patrick Damen (1965) werkt ruim 26 jaar als beleggingsadviseur voor vermogende particulieren, waarvan sinds 1996 bij Robeco.
Door
Pensioenadvocaat
Theo Gommer (1966) is als managing-partner van de Akkermans & Partners Groep in Tilburg, waar hij ook directeur van het Wetenschappelijk Bureau is, verantwoordelijk voor de adviestak Legal & Advice.
9.3 °C
NW4
Beurs AEX
AEX 512.19
+ / - +0.09%
poll image

Stelling DFT Geld

Vrouwen moeten helemaal financieel zelfstandig zijn


Verstuur