Door
Nationale ombudsman
Alex Brenninkmeijer (1951) is sinds oktober 2005 de Nationale ombudsman. Hij is voortrekker op het gebied van conflictbemiddeling en mediation. Als Nationale ombudsman behandelt hij op een... meer
Door
Spaarexpert
Amanda Bulthuis (1985) werkt als hoofdredacteur voor de website Geld.nl. Zij schrijft voornamelijk over spaarrenteontwikkelingen en actuele gebeurtenissen rondom sparen en spaarproducten.
Door
Onafhankelijk beleggingsdeskundige
Anne Gram is sinds 1991 werkzaam in de financiële sector. Ze begon als derivatenanalist bij Nordea Securities in Denemarken, waar zij oorspronkelijk vandaan komt. Naast haar universitaire opleiding... meer
Door
Beleggingsadviseur
Anne Zuidema (1952) werkt ruim 40 jaar als beleggingsadviseur voor vermogende particulieren, waarvan meer dan 16 jaar bij Robeco.
Door
Verzekeringsdeskundige
Anton Rietveld, initiatiefnemer van de online helpdesk Verzekeringsklachten.nl. Hij zet zich in voor de verzekerde consument die met afwijzing van zijn verzekeraar wordt geconfronteerd. Rietveld... meer
Door
Fondsbeheerder
Arnout van Rijn (1965) is CIO van Robeco Hongkong.
Door
Directeur Consumentenbond
Combée is sinds 1 april 2009 directeur van de Consumentenbond, een functie waarin hij Felix Cohen opvolgde.
Door
Topman UWV
Bruno Bruins is sinds januari 2012 voorzitter van de Raad van Bestuur van UWV.
Door
Actuaris
Diede Panneman is actuaris AG en partner bij actuarieel adviesbureau Sprenkels en Verschuren.
Door
Algemeen directeur van Independer
Ruud Martens is algemeen directeur van Independer.
Door
Verzekeringsexpert
Erik Hordijk (1967) is directeur van vergelijkingssite Hoyhoy.nl, dat hij in 2000 is gestart (toen met de naam Verzekeringssite).
Door
Notaris
Ernst Loendersloot is kandidaat-notaris bij het kantoor Huenges Wajer Joosten in Maastricht. Daarnaast heeft hij Vaknotaris.nl opgericht.
Door
Expert energiemarkt
Ferdi Hilverda is werkzaam voor energievergelijker Gaslicht.com.
Door
Directievoorzitter Kredietbank Nederland
Ger Jaarsma (1968) is directievoorzitter van Kredietbank Nederland. Van maart 2005 tot en met april 2010 was hij voorzitter van de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren (NVVK).
Door
Makelaar
H. L. (Hans) Broeren is al vanaf 1976 actief in het onroerend goed. Zowel in woningen, bedrijfsmatig onroerend goed als beleggingen.
Door
Hypotheekadviseur
Harrie-Jan van Nunen begeleidt als commercieel directeur van De Financiële Makelaar hypotheekadviseurs bij het maken van offertes. In 2006 is hij uitgeroepen tot beste hypotheekadviseur van Nederland.
Door
Pensioen- en arbeidsrecht expert
Mw. mr. Henny van den Hurk (1966) is mede-oprichtster en partner van Gommer & Partners Pensioen Advocaten* in Tilburg.
Door
Financieel planner
Herman Bouter is partner van Capital Management en specialist in de advisering van topfunctionarissen en succesvolle ondernemers.
Door
Woordvoerder AFM
Imre de Roo is woordvoerder van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op de financiële markten op de thema's lenen, sparen, beleggen en verzekeren.
Door
Financieel planner
Kapé Breukelaar is partner bij Capital Consult en Coaching. Hij is gecertificeerd financieel planner en voorzitter van de Vereniging Onafhankelijke Financieel Planners (VOFP).
Door
Verslaggever
Manno van den Berg werkt sinds 2000 voor De Telegraaf als financieel journalist.
Door
Woordvoerder AFM
Marcel Proos is woordvoerder van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op de financiële markten op de thema's lenen, sparen, beleggen en verzekeren.
Door
Familierechtadvocaat
Marjet van Yperen-Groenleer is familierecht- advocaat bij GMW Advocaten. Specialisaties zijn alimentatie, afwikkeling huwelijkse voorwaarden en verdeling gemeenschap en internationale scheidingen.
Door
De Nationale ombudsman behandelt klachten van burgers over de overheid. Daarnaast legt de Nationale ombudsman overheidsinstanties uit hoe ze moeten handelen.
Door
Geldexpert
Olaf Simonse (1970) is hoofd van het voorlichtingsplatform Wijzer in geldzaken.
Door
Financieel consulent
Peter Beszelsen is directeur van Money1.nl en sinds 1994 DGA van Kerckemeren Consult B.V. Financial & Business Consultants.
Door
Fiscaliste
Regina de Valk heeft na een studie Nederlands recht bij een grote pensioenuitvoerder gewerkt. Naast haar werk hielp ze als vrijwilliger mensen bij het invullen van hun belastingformulier.
Door
Pensioenadvocaat
Theo Gommer (1966) is als managing-partner van de Akkermans & Partners Groep in Tilburg, verantwoordelijk voor de adviestak Legal & Advice.
2.8 °C
Z2
 
files 188
104 km.
Beurs AEX
AEX 485.73
+ / - -0.13%
Populair
Actueel
Tips van redactie

Meest gelezen op DFT