Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: DIJKSTRA, ROEL

Nieuw adviesloket herstel woekerpolissen

04 JUL 2016

DEN HAAG - De verzekeraars openen maandag een digitaal adviesloket waar consumenten kosteloos advies kunnen krijgen over de mogelijkheden hun beleggingsverzekeringen annex woekerpolissen aan te passen.

Een onafhankelijke adviesorganisatie, genaamd Loket Hersteladvies Beleggingsverzekeringen, licht de eigenaren van zulke polissen desgewenst in over mogelijke alternatieven en verbetermogelijkheden. Het Verbond van Verzekeraars heeft met dit adviesorgaan een contract gesloten waarin de onafhankelijkheid is gewaarborgd.

De brancheorganisatie van verzekeraars wil bevorderen dat dit hersteladvies beschikbaar wordt voor consumenten die nog geen gesprek met de eigen verzekeraar of adviseur hebben gevoerd. De kosten voor dit hersteladvies worden via het verbond gedragen door alle aangesloten verzekeraars.

Een advies over een individuele woekerpolis geeft inzicht in onder meer kosteninhoudingen en te verwachten eindopbrengst. De betrokken verzekeraar of tussenpersoon heeft geen invloed op dat advies, benadrukt het Verbond van Verzekeraars.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.8 °C
ZZW3
Beurs AEX
AEX 525.99
+ / - +0.64%
poll image

Stelling DFT Geld

Moet de EU een eind maken aan de wirwar van snelweg- en milieuvignetten?


Verstuur
Populair
Actueel
Tips van redactie