Geld

FNV wil barricadesop voor pensioenen

14 NOV 2012

Extra DFT flits, FNV wil barricadesop voor pensioenen

Meest bekeken op De Telegraaf
00:43

Tijger doodt vrouw in safaripark

SCHOKKENDE BEELDEN - Er is beeldmateriaal opgedoken van een safaripark in de Chinese hoofdstad Peking waar een vrouw wordt gedood door een tijger. Een tweede vrouw raakte gewond. De vrouwen stapten uit hun auto en werden daarna aangevallen door het roofdier.
06:18

'Verstappen kreeg hem vol op kin'

In Telesport Vandaag: Chef Telesport Jaap de Groot blikt terug op het lastige weekeinde van Max Verstappen in Hongarije, Wout Poels rekent op groot cadeau van Chris Froome en tot slot een reportage vanaf Schiphol met de naar Rio afreizende olympiërs.
00:52

‘Einde van Duits welkombeleid’

Het vluchtelingendebat in Duitsland staat onder druk na vier aanslagen in korte tijd. De tijden dat Merkel alle Syriërs welkom heet zijn volgens correspondent Rob Savelberg voorbij.
00:46

Dode bij steekpartij Reutlingen

Een Syrische asielzoeker heeft zondag in het Zuid-Duitse Reutlingen na een ruzie een zwangere vrouw met een machete gedood in de buurt van een kebabzaak. Hij verwondde nog een vrouw en een man. De eerste beelden zijn opgedoken op Twitter van tijdens en na de steekpartij.
00:51

Fakkelhater hard gevloerd

De olympische vlam ligt wéér onder vuur. Na aanvallen met een brandblusser en een emmer water probeert nu een man de fakkel te stelen.
00:31

Timelapse Tilburgse kermis

De Tilburgse kermis, die vrijdagmiddag van start is gegaan, telt 230 attracties uit binnen- en buitenland. Het feest duurt tien dagen en trekt tegen de 1,5 miljoen bezoekers. In een timelapsevideo is te zien hoe de avond valt op de oudste kermis van Nederland.
00:41

Man redt Bambi van verdrinkingsdood

Een mooie reddingsactie van een man in Texas. In Lake Buchanan voorkomt hij dat een babyhertje verdrinkt. Het dier was in het water gevallen. De man haalt het hertje uit het water en zet het beestje in zijn boot. 
01:10

‘Paniek na zelfmoordaanslag’

Een getuige vertelt over de angst en de paniek die volgden na de zelfmoordaanslag in de Duitse stad Ansbach. Een 27-jarige Syrische vluchteling blies zichzelf op bij de ingang van een muziekfestival, 12 mensen raakten gewond. De autoriteiten gaan uit van een islamitische terreuractie.
02:32

Doutzen imponeert Leo met sexy jurk

Saint-Tropez werd gisteren bedolven onder de sterren want Leonardo DiCaprio hield zijn jaarlijkse benefietgala. Doutzen Kroes was er ook en ze had uitgepakt.
21.1 °C
W4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 455.06
+ / - +0.38%
Meest gelezen
Actueel
Tips van redactie