Geld

Geldles Máxima

16 NOV 2012

Prinses Maxima geeft geldles

Meest bekeken op De Telegraaf
00:55

Isa Hoes openhartig over seksleven

Isa Hoes zou best kunnen leven met korte relaties. Dat vertelt ze vanavond in Linda’s Zomerweek, om 21:30 uur op RTL 4.
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
00:26

Boerkini-politie deelt boetes uit

Het boerkini-verbod in sommige Franse badplaatsen wordt strikt nageleefd. Op deze beelden is te zien dat een vrouw met tuniek en hoofddoek wordt aangesproken en beboet. Bedekte vrouwen op het strand zijn volgens de gemeente in strijd met Franse normen en waarden.
01:12

Bridget Maasland wil seks

Bridget Maasland is misschien happy single, maar komt tussen de lakens toch echt wat tekort. Dit zei de presentatrice bij Evers Staat Op op Radio 538. Hier is het hele fragment terug te luisteren.
03:33

Dit is de nieuwe Anita Doth!

Anita Doth is aan de kant gezet door 2 Unlimited en Privé TV weet haar opvolger te melden. Jan Uriot en Mark Sloof van Toor spreken over Doths vertrek én de nieuwe wederhelft van Ray.
00:00

'Dit moet de race van Verstappen worden'

Telesport Vandaag met: 'Max Verstappen heeft plek 3 heel stiekem in zijn achterhoofd', Dafne Schippers was 'helemaal gesloopt' en Anna van der Breggen is 'een ridder op de fiets'.
00:47

Eerste beelden Turkse tanks tegen IS

Tanks uit Turkije zijn de grens met Syrië overgestoken in een poging om IS uit het Turkse grensgebied te verdrijven. Doel is de Syrische grensstad Jarablus, een bolwerk van de terreurbeweging.
00:57

Britney playbackt Carpool Karaoke

Britney Spears maakt deze week haar opwachting in de auto van James Corden voor een rondje Carpool Karaoke, maar in plaats van meezingen, lijkt de zangeres haar liedjes te playbacken.
01:20

Grootste luchtschip crasht door paal

De Airlander 10, het grootste luchtschip ter wereld, is woensdag bij een vlucht beschadigd geraakt toen hij op het vliegveld tegen een telegraafpaal aan vloog. Niemand raakte gewond.
19.9 °C
ZO2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.17
+ / - 0.0%
Meest gelezen
Actueel
Tips van redactie

Meest gelezen op DFT