arrow5,80%
arrow4,59%
arrow4,43%
arrow3,47%
arrow3,30%
meer...
arrow-5,64%
arrow-5,64%
arrow-5,30%
arrow-3,50%
arrow-3,08%
meer...
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Dennis Tigges, Martine Hafkamp, Koen Bender en presentator Ronald Veerman Dennis Tigges, Martine Hafkamp, Koen Bender en presentator Ronald Veerman Foto: Dennis Tigges, Martine Hafkamp, Koen Bender en presentator Ronald Veerman. Foto: Lex Hiemstra
vr 07 dec 2012, 19:10

’Besluiteloosheid grootste risico voor Europese economie’

door onze redactie

Beleggers maken zich voor het komende jaar het meeste zorgen over de besluiteloosheid van de Europese regeringsleiders . Ook de schuldenlast in de Zuid-Europese landen is een grote bron van zorg. Dat is af te leiden uit een peiling onder deelnemers  aan het DFT Online Seminar van afgelopen donderdag.

Bijna de helft van deelnemers vrees dat komend jaar de economie in de eurozone hinder zal ondervinden van het vooruitschuiven van de schuldenproblemen door de Europese beleidsmakers.  Bijna een kwart denkt dat de Zuid-Europese landen roet in het eten gaan gooien om de economie uit het slop te trekken.

Het gehele seminar Scoren op de beurs in 2013 met Koen Bender, Martine Hafkamp en Denis Tigges terug te zien via deze link. Zij gaven hun visie op het huisige beursklimaat, de risico ´s, maar ook kwam aan de orde waar de kansen liggen voor beleggers in het nieuwe jaar.   


3.9 °C
W3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 394.63
+ / - +0.52%

Nu populair op DFT

Wereldwijd zorgen over de banken
Beleggers maken zich zorgen om een mogelijke recessie en de banken stellen bepaald niet gerust. Hoe...