Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
arrow-4,72%
arrow-3,01%
arrow-2,70%
arrow-2,48%
arrow-2,14%
meer...
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Dijkstra bv

Laatste tips voor belastingaangifte

17 APR 2017 Bernard Vogelsang

Ruim zes miljoen Nederlanders hebben hun belastingaangifte al ingestuurd. Twee miljoen landgenoten moeten dat vóór 1 mei nog doen. Deze tips kunnen erbij helpen.  

1. Vraag om uitstel

Wie vreest de deadline van 1 mei te gaan missen, kan de Belastingdienst vragen om uitstel tot 1 september. Dat is mogelijk via de website Belastingdienst.nl en de Belastingtelefoon (0800-0543). Bij het verzoek om uitstel hoeft geen reden te worden opgegeven. Uitstel voorkomt ook een boete voor het niet halen van de deadline van 1 mei.

2. Video's met tips

Op onze website staan ruim dertig video's waarin onze geldexpert Patricia Boon tips geeft voor bij het invullen van de belastingaangifte over 2016. Daarbij gaat het om onderwerpen als slim afronden, korting voor AOW'ers, middeling en het aftrekken van zorgkosten.

3. Tips voor ouderen, huiseigenaren en andere groepen

Op DFT staan ook verhalen met belastingtips voor speciale groepen, zoals studenten, ouderen, zzp'ers en woningeigenaren.

4. Meer tips

Voor wie aan bovenstaande belastingtips niet genoeg heeft, is er ook een verhaal met 31 extra tips. Daarbij gaat het om onderwerpen als belastingvrij schenken aan (klein)kinderen, alimentatie, aftrekposten en restschuld.  

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Nu populair op DFT