• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Draadloze Canon-printer met gemak te hacken

Een beveiligingsonderzoeker is erin geslaagd om vanop afstand een draadloze printer te hacken en er het klassieke schietspel Doom op te laten draaien.  
 

Vier miljoen nieuwe iPhones verkocht

Apple heeft al meer dan vier miljoen voorbestellingen voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus binnen. Dat heeft de techgigant op maandag bekendgemaakt. De nieuwe smartphones zijn sinds vrijdag te bestellen.
 

Android One-toestellen te koop

Google heeft maandag in India de eerste Android One-toestellen gelanceerd. One is een verzamelnaam voor goedkope toestellen die draaien op een uitgeklede versie van Android. Met de nieuwe smartphones wil de internetgigant definitief een voet tussen de deur krijgen in opkomende markten.  
 

'Binnenkort bellen met WhatsApp'

Het lijkt erop dat telefoneren via WhatsApp zeer binnenkort mogelijk wordt. Dat meldt Techzine.
 

Nieuwe snelheidskanon van Canon

Canon introduceert tijdens de Photokina een camera die is gemaakt voor snelheid. De EOS 7D Mark II is bedoeld voor het vastleggen van actiemomenten.  
 

Panasonic komt met kleinste systeemcamera

Net als bij Samsung spitst de vernieuwing op cameragebied bij Panasonic zich toe op compacte systeemcamera’s zonder spiegel.  
 

Samsung onthult nieuwe systeemcamera

Samsung lanceert vandaag tijdens de Photokina haar nieuwe vlaggenschip NX1, een compacte systeemcamera uit het hogere segment.  
 

Rijdende robotprinter

De Japanse printer- en kopieerapparaatfabrikant Fuji Xerox heeft een opmerkelijke nieuwe gadget onthuld: een rijdende robotprinter. Het apparaat rijdt zelf naar elke persoon toe die een document heeft uitgeprint.  
 

'Gouden versie van Apple Watch minstens 1200 dollar'

De 18-karaat gouden uitvoering van de Apple Watch gaat een flinke duit kosten. De smartwatch van de techgigant uit Cupertino gaat voor minstens 1200 dollar over de toonbank, schrijft TechCrunch.  
 

Vergelijkingssite moet vergunning aanvragen

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaat een einde maken aan de wirwar van vage vergelijkingssite. Volgens het AD moeten sites een vergunning hebben als ze mensen om gegevens vragen.
 

Creatieve ideeën delen met Fostr

Altijd al aan dat creatieve project willen beginnen? De app Fostr helpt je daar nu bij. Met het sociale netwerk vind je gelijkgezinden.  
 

'Nieuwe iPhones zijn niet aan te slepen'

De nieuwe iPhones van Apple zijn bijzonder populair. Nog voor de officiële lancering meldden meerdere leveranciers vrijdag dat ze niet aan de grote vraag kunnen voldoen.  
 

De toekomst is krom

Statussymbool of niet: de televisie met een subtiel gebogen scherm is aardig in opmars. Na Samsung en LG introduceerde ook Sony tijdens de elektronicabeurs IFA in Berlijn de tweede generatie ’Curved tv’.  
 

Review: Vodafone Smart 4 Turbo en Smart 4 Power

Hoewel we in Nederland enige tijd achter hebben gelopen met de uitrol van 4G, kunnen we eindelijk dit jaar in bijna het hele land ervan genieten. Er is nog één probleem: de benodigde toestellen zijn aardig aan de prijs.  
 

Qualcomm neemt Nederlands bedrijf over

Chipfabrikant Qualcomm heeft het Nederlandse EUVision overgenomen. Het bedrijfje is gespecialiseerd in software dat beelden kan herkennen en categoriseren.
 

Vodafone heeft interesse in moederbedrijf UPC

Telecombedrijf Vodafone zou UPC-moederbedrijf Liberty Global wel willen overnemen, mits 'de prijs goed is'. Dat heeft directeur Vittorio Colao gezegd in een interview met financieel persbureau Bloomberg.  
 

Microsoft lanceert goedkope Lumia 530 in Nederland

Microsoft heeft vandaag zijn Lumia 530, een goedkope smartphone met besturingssysteem Windows Phone 8.1, in Nederland gelanceerd. Het apparaat kost €99.  
 

'HTC komt met GoPro-concurrent'

Telefoonproducent HTC presenteert binnenkort een actiecamera die moet concurreren met ondermeer de populaire GoPro-camera's. Dat meldt financieel persbureau Bloomberg.  
 

Tesla starten met app

Autobouwer Tesla heeft een update uitbracht voor de Model S-app voor Android en iOS. Eigenaren van een Model S zullen vooral blij zijn dat ze hun autosleutel binnenkort niet meer nodig hebben om hun elektrisch aangedreven bolide te starten. Dat op afstand starten kan met versie 2.0 met de app.  
 

Turkse regering versterkt grip op internet

De Turkse president Erdogan heeft een nieuwe wet goedgekeurd waardoor de regering meet controle krijgt over wat op het internet in het land getoond mag worden. Eerder werd de macht van de telecomautoriteit in het land vergroot.
 
16.5 °C
O2
 
files 383
400 km.
Beurs AEX
AEX 417.48
+ / - -0.04%