• Games
  • Mobiel
  • TV
  • 4G-special
Zoeken
  Zoeken met  
12.3 °C
ONO2
 
files 110
78 km.
euro95
diesel
1,823
1,499
 
 

Handige videoapps voor de iPad

Het maken en monteren van video’s is sinds de komstvan smartphones en tablets een stuk makkelijker geworden. Vooral voor de iPad zijn er tal van handige apps te vinden om video’s mee te maken en te monteren. Ook zijn er een aantal waarmee de bewegende beelden op een originele manier gepresenteerd kunnen worden.  
 

Nederland prooi omvangrijke digitale spionage

Nederland is net als andere met name Europese landen de afgelopen jaren zwaar getroffen door digitale spionage. Nederland is extra kwetsbaar voor digitale aanvallen door de hoogwaardige ICT-infrastructuur hier. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2013 van de geheime dienst AIVD.  
 

Terug in de tijd met Street View

Internetreus Google heeft met zijn Street View-dienst al een virtuele teleportatiemachine in handen, maar nu heeft het deze ook nog eens veranderd in een tijdmachine met een nieuwe functie.  
 

Landelijke storing Vodafone

Vodafone heeft woensdagmiddag te kampen met een storing waardoor klanten niet kunnen bellen.  
 

Iedereen tester Apple-apps

Computerfabrikant Apple heeft zijn testprogramma voor software geopend voor alle geïnteresseerden.  
 

'Chinese Nexus 5' onder €300

De goedkope Android-telefoon van het Chinese OnePlus, de One, kost €269. Het apparaat kan op papier de concurrentie aan met de Nexus 5, maar is fiks goedkoper.  
 

Thuis revalideren via de smartphone

Geblesseerde sporters en werknemers kunnen thuis effectiever gaan werken aan hun herstel.  
 

Twitter-drama voor politie van New York

Een 'leuke' pr-actie op Twitter van de New Yorkse politie is uitgelopen op een publiciteitsdrama.  
 

RTL en Vodafone stoppen met provider Sizz

RTL Nederland en Vodafone stoppen met de telecomprovider Sizz. Voor bestaande klanten verandert er niets, maar vanaf 1 juni worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen. Dat maakten RTL en Vodafone woensdag bekend.  
 

Wifi in trein blijft gratis

Treinreizigers kunnen ook de komende jaren gratis gebruik blijven maken van een wifi-verbinding in de trein. Dat blijkt uit plannen voor de toekomst die de NS deze week heeft onthuld.  
 

Half miljard mensen gebruiken WhatsApp

500 miljoen mensen wereldwijd gebruiken nu WhatsApp. Oprichter Jan Koum, die zijn internetberichtendienst dit jaar verkocht aan Facebook voor 16 miljard dollar, maakte het bereiken van de mijlpaal dinsdag bekend op zijn WhatsApp-blog.
 

'Nike stapt uit moeilijke smartwatch-markt'

Nike overweegt uit de markt van smartwatches te stappen. Het wil voordat Apple dit jaar zijn langverwachte draagbare technologie presenteert zijn FuelBand terugtrekken, aldus de Financial Times. Navigatiebedrijf TomTom levert de technologie achter Nike's smartwatch.  
 

Scherm LG G Watch altijd aan

Om te kijken hoe laat het is, hoef je de LG G Watch die komende zomer verschijnt niet voortdurend aan te zetten. LG belooft dat het scherm van het apparaatje altijd aan zal staan.  
 

'Apple werkt aan mobiel betalingssysteem'

De afgelopen maanden zijn er al diverse aanwijzingen opgedoken die er op wijzen dat Apple bezig is een eigen mobiel betalingssysteem aan het opzetten zoals patentaanvragen, geheime ontmoetingen en voorspellingen van analisten.
 

'iPhone 6 phablet vertraagd'

De 5,5 inch iPhone 6 versie verschijnt mogelijk pas in 2015. De Taiwanese nieuwssite Business Times meldt dat de lancering wellicht uitgesteld wordt.
 

iPhone blokkeren in auto

Hoewel iedereen weet dat het gevaarlijk is om tijdens het autorijden een smartphone te gebruiken, kunnen velen het toch niet laten.
 

Contactlens diabetici dichterbij

Google heeft twee patenten gekregen op de biometrische sensortechnologie die het gebruikt voor zijn slimme contactlenzen die diabetici kunnen helpen bij het monitoren van hun bloedsuikerwaardes.  
 

Facebook hief 'herenakkoord' op

Facebook heeft een herenakkoord over het aantrekken van personeel doorbroken, zo blijkt uit documentatie van een groep werknemers die Intel, Google en Apple hebben aangeklaagd
 

LG G3 mini duikt op in gelekt document

De minivariant van de LG G2 werd pas zes maanden na de lancering van het vlaggenschiptoestel onthuld. De kleinere versie van de komende G3 lijkt het topmodel eerder te volgen.
 

Smart TV wereldwijd even plat

Door een brand in het data-centrum van Samsung lag het netwerk van het bedrijf afgelopen weekend wereldwijd plat.