• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Google wil e-mail opnieuw uitvinden

Internetreus Google heeft een nieuwe manier uitgevonden om met e-mail om te gaan. Via de nieuwe dienst Inbox worden mails op een andere manier aan de gebruiker gepresenteerd en kunnen ze makkelijker verwerkt worden.  
 

'Chinese overheid achter aanval op iCloud'

Apples iCloud-opslagservice in China is aangevallen door hackers die gebruikersgegevens probeerden te stelen. Een Chinese toezichthoudende groep beweert dat de Chinese overheid achter de aanval zit, meldt persbureau Reuters.
 

Met je hakken de telefoon over laten gaan

Iedereen belandt wel eens in een lastige situatie waarbij je vurig hoopt dat je telefoon overgaat, om een smoes te hebben om er vandoor te gaan.
 

Google matcht muziek met stemming

Abonnees van Google Play Music krijgen muzieksuggesties gepresenteerd op basis van stemming, activiteit of tijdstip van de dag.
 

'Ebola' trend onder spammers

Spammers houden ervan om mee te liften op populaire onderwerpen in het nieuws. Of het nou naakte beroemdheden of een populaire game betreft: mailboxen wereldwijd worden overspoeld met nep-berichten. Nu is ook 'ebola' aan de beurt, zo meldt beveiligingsbedrijf Trustwave.  
 

Tv-serie gebaseerd op Vine in de maak

Komiek en acteur Rainn Wilson is bezig met het maken van een nieuwe tv-serie genaamd Hollywood and Vine. De comedyreeks draait om mensen die via Twitters videodienst Vine bekend zijn geworden en het nu proberen te maken in film-Mekka Hollywood.  
 

UPC stapt in mobiele telefonie

Kabelaar UPC wordt actief op de markt voor mobiele telefonie. Het bedrijf introduceert drie zogeheten sim-only abonnementen.
 

”Video Games Live is geen doorsnee klassiek concert”

Video Games Live toert al bijna 10 jaar de wereld rond en volgende maand strijkt het orkest zich voor het eerst neer in Nederland. Op 12 november verzamelen gamemuziekliefhebbers zich voor het gameconcert in de Heineken Music Hall. Medeoprichter en host Tommy Tallarico kijkt erg uit naar de show.  
 

Notificatiecentrum Windows 10

Microsoft heeft een update voor de testversie van Windows 10 vrijgegeven waarmee een aantal nieuwe functies wordt toegevoegd aan het besturingssysteem, waaronder een notificatiecentrum.  
 

Wiskundesommen oplossen met PhotoMath

Met de nieuwe app PhotoMath wordt wiskunde een stuk makkelijker. De app lost lastige sommen op en laat ook stap voor stap zien hoe dat moet.  
 

Apple Pay werkt via trucje ook buiten de VS

Apple lanceert Apple Pay eerst alleen in de Verenigde Staten. Internationale gebruikers kunnen echter ook in eigen land hiermee afrekenen.  
 

Philips en Alibaba lanceren samen smartphone

Philips en het Chinese internetbedrijf Alibaba hebben samen een smartphone gemaakt, meldt Neowin. De Philips Aurora i966 is bedoeld voor de Chinese markt.  
 

Veilig inloggen met usb-stick

Google heeft een nieuwe methode toegevoegd waarmee gebruikers extra veilig kunnen inloggen op Googles browser Chrome: met een usb-stick.  
 

Hearthstone volgend jaar voor smartphones

Fans van dHearthstone kunnen pas vanaf volgend jaar de game ook spelen op de iPhone en Android-toestellen. Het oorspronkelijke plan was om deze versies nog dit jaar uit te brengen, maar dat gaat toch niet lukken.
 

King lanceert wereldwijd vervolg Candy Crush

Spelletjesontwikkelaar King heeft op Facebook het vervolg gelanceerd op het zeer populaire Candy Crush, met dagelijks nog 85 miljoen spelers. In Candy Crush Soda Saga moeten spelers de fris rijkelijk laten vloeien.
 

Omzet Yahoo verslaat verwachtingen

Yahoo heeft een betere nettowinst en omzet geboekt in zijn derde kwartaal dan analisten vooraf hadden berekend voor het internetbedrijf.
 

'Facebook Messenger
verzamelt 684 gegevens'

De chat-app Messenger van Facebook verzamelt 684 verschillende gegevens van de gebruiker. Dat heeft een programmeur ontdekt met een door hem geschreven programma, waarover hij op Reddit schrijft.  
 

iBeacons bij Bijenkorf R'dam

Warenhuis de Bijenkorf heeft in het Rotterdamse filiaal 140 iBeacons geïnstalleerd bij de kassa's. Deze 'zenders' van Apple worden als proef gebruikt voor het nieuwe klantenprogramma Privilege Membership.  
 

'Microsoft schrapt naam Nokia'

Het einde van de merknaam Nokia voor telefoons is nabij, zo lijkt het althans. Op de Franse Facebookpagina van Nokia maakt het bedrijf bekend voortaan Microsoft Lumia te heten.
 

Mac mini niet meer te upgraden

Apple had maar weinig woorden nodig bij de presentatie van de nieuwe Mac mini. Het kwam er op neer dat het desktop model sneller en goedkoper was geworden vergeleken met zijn voorganger. Wat er niet werd bij verteld is dat gebruikers het nieuwe model niet meer zelf kunnen upgraden.  
 
10.2 °C
ZW2
 
files 190
144 km.
Beurs AEX
AEX 396.01
+ / - +0.39%