• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV

Projecteren via Miracast stelt teleur

Review: Microsoft Wireless Display Adapter

Chromecast van Google voert momenteel de boventoon bij hdmi-sticks waarmee je makkelijk video’s en andere content kunt streamen naar de televisie. Microsoft komt nu met haar eigen dongle. Kan deze gadget de concurrentie aan?  
 

In geheim app voor Apple Watch testen

Apple heeft een aantal bedrijven al toegang gegeven tot de Apple Watch. In een van de buitenwereld afgesloten ruimte op het hoofdkantoor in Cupertino fine-tunen bedrijven als Facebook en BMW al weken hun apps voor het slimme horloge.
 

Sporthorloges TomTom werken met Nike+

De Multi-Sport en Runner GPS-sporthorloges van TomTom zijn nu ook compatible met Nike+.
 

Rabo voegt chatten toe aan online bankieren

Klanten van de Rabobank kunnen voortaan tijdens het internetbankieren chatten met een medewerker.
 

Blind navigeren met beacons

Het metronetwerk van Londen is voor reizigers met goed zicht soms al een doolhof, laat staan voor blinden en slechtzienden. In het Pimlico station is momenteel een test gaande waarbij blinden via beacons met audio-aanwijzingen door het gangenstelsel worden geloodst.  
 

OM: hackers veranderden rekeningnummers

De politie heeft een 28-jarige Iraniër en een 26-jarige Pool uit Delft aangehouden die op slinkse wijze toegang hadden verkregen tot internetbankieren van anderen.
 

Britse politie arresteert tientallen hackers

De Britse politie heeft deze week in het hele land 56 hackers aangehouden, die zich schuldig zouden hebben gemaakt aan diefstal van data, fraude of het maken van virussen.
 

Apple in Dow Jones-index

Apple wordt vanaf 19 maart opgenomen in de Dow Jones-index. Het techbedrijf neemt vanaf die dag de plaats in van telecombedrijf AT&T. Het is de zoveelste mijlpaal voor Apple. In januari rapporteerde het de grootste kwartaalwinst voor een bedrijf ooit.  
 

Xiaomi wil investeren in 100 startups

De Chinese gadgetfabrikant Xiaomi wil in liefst 100 beginnende technologiebedrijven investeren.
 

'Myspace probeerde Spotify over te nemen'

Myspace heeft geprobeerd om muziekstreamingsdienst Spotify over te nemen.
 

'Telecomnetwerk Google werkt alleen met Nexus 6'

Het telecomnetwerk dat Google zelf wil opzetten, zal naar alle waarschijnlijkheid eerst alleen werken op de Nexus 6. Dit is het nieuwste toestel dat de internetreus heeft gemaakt in samenwerking met een hardwarepartner.  
 

Bereikbaar zonder mobiel netwerk

Het komt nog regelmatig voor dat er binnenshuis geen telefoonbereik is. Best lastig als je uit eten bent en bereikbaar wilt zijn.
 

Nieuwe telling Facebook Likes

Facebook verandert de manier waarop het Likes telt op pagina’s van bedrijven en beroemdheden. Dat schrijft het sociale netwerk in een blog.
 

Succes voor NL YouTubers

De Nederlandse YouTube-sterren Bardo Ellens en Mert Ugurdiken zijn allebei genomineerd voor verschillende prijzen op het Los Angeles Web Festival.  
 

'Secretaresses verdwijnen door digitalisering'

Automatisering en digitalisering zorgt voor een grote banenkrimp bij administratieve beroepen.
 

Meeste gezochte term op Google is 'Google'

De meest gezochte zoekterm op zoekmachine Google blijkt 'Google' te zijn.
 

Onderzoek naar e-mails Clinton

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken doet onderzoek naar de zakelijke mailtjes die oud-minister Hillary Clinton vanaf haar privémailaccount verstuurde.  
 

IS-aanhangers hebben 46.000 Twitteraccounts

Er zijn zeker 46.000 Twitteraccounts die worden gebruikt door aanhangers van terreurbeweging Islamitische Staat (IS). De strijders twitteren vooral in de gebieden in Syrië en Irak die in handen zijn van de beweging. Dat blijkt uit een studie van een denktank.
 

Overlast door landelijke storing KPN

Veel bedrijven en instellingen hadden donderdagmiddag een aantal uren last van een telefoonstoring bij KPN. Zij waren daardoor niet of moeilijk bereikbaar. Zij verwezen klanten via Twitter door naar mobiele nummers of e-mail als uitwijkmogelijkheid.  
 

Turkije blokkeert website Charlie Hebdo

Met een beroep op wetten tegen godslastering heeft Turkije de toegang tot de website van het Franse satirische blad Charlie Hebdo geblokkeerd. Ook pagina's van een nieuwssite die spotprenten van het blad had gepubliceerd zijn geblokkeerd.  
 
4.7 °C
ZZW4
 
files 160
99 km.
Beurs AEX
AEX 489.84
+ / - +0.18%