• Home
  • Internet
  • Computer
  • Mobiel
  • Gadgets
  • Apps
  • Reviews
  • Games
  • TV

Keuken van de toekomst

Een keukentafel die zowel dienst doet als speelplek voor de kinderen, aanrechtblad, gasfornuis als eettafel. Zo ziet Ikea de keuken van de toekomst.  
 

Booking.com staat prijsconcurrentie toe

Hoteliers die kamers aanbieden via hotelboekingsite Booking.com mogen voortaan op andere verkoopkanalen goedkopere prijzen hanteren. Dat heeft Booking.com toegezegd na klachten.
 

Google geeft voorrang aan mobielvriendelijke websites

Internetgigant Google heeft zijn zoekalgoritme voor mobiele apparaten veranderd waardoor desktopsites voortaan lager in de resultatenlijst komen te staan.  De update wordt vanaf vandaag wereldwijd uitgerold.  
 

Tegoed Google Wallet in VS gedekt

Amerikanen die tegoed hebben in hun Google Wallet hoeven zich niet al te veel zorgen meer te maken over hun virtuele geld.
 

Zoekgeschiedenis Google downloaden

Benieuwd naar welke onderwerpen je jaren geleden via Google hebt gezocht. Het is nu mogelijk je complete zoekgeschiedenis te downloaden.
 

Afranselingen via Chinese app

In China is een app opgedoken, waarmee mensen tegen betaling iemand kunnen inhuren om iemand anders een lesje te leren. Inmiddels is de app Didi Da Ren verwijderd uit app stores, maar zeker 40.000 mensen hebben hem gedownload.  
 

Kortingen gaan ten koste van winst Verizon

Verizon Communications heeft in het eerste kwartaal minder winst geboekt.
 

Gemeente Delft neemt proef met WhatsApp

De gemeente Delft zet Whatsapp in om vragen van burgers te beantwoorden.
 

Ziggoklant moet naam veranderen

Van een onzer verslaggevers Bijna 200.000 klanten van kabelbedrijf Ziggo moeten hun gebruikersnaam veranderen. Dat is het gevolg van de fusie tussen Ziggo en UPC.  
 

Techbedrijven kapen betaalverkeer

Betalen met je vingerafdruk, een selfie of door je handtekening op het scherm van je smartphone te zetten? Het kan allemaal, nu ontwikkelingen in ons betalingsverkeer elkaar in hoog tempo opvolgen.
 

YouTube werkt niet meer op oudere apparaten

YouTube heeft een verandering aangebracht in zijn ontwikkelsoftware (API) waardoor de videodienst van Google het op sommige oudere apparaten niet meer doet. In een blogpost laat YouTube weten dat het vooral apparaten betreft van voor 2012.  
 

Tele2 wint mobiele klanten

Tele2 heeft vorig kwartaal in Nederland 21.000 nieuwe klanten voor mobiele telefonie gestrikt. Door investeringen in het netwerk en hogere kosten door het toenemende gebruik van mobiele data liep het operationele verlies van de mobiele tak wel verder op, zo maakte het Zweedse bedrijf dinsdag bekend.  
 

Weer omzetdaling voor IBM

International Business Machines (IBM) heeft in de eerste drie maanden van het jaar de omzet wederom zien dalen, ondanks positieve resultaten bij nieuwe initiatieven zoals de clouddivisie. Dat blijkt uit de cijfers die de Amerikaanse technologiereus maandag naar buiten bracht.  
 

Iedereen kan iedereen privébericht sturen in Twitter

Gebruikers van Twitter kunnen voortaan persoonlijke berichten, ook wel Direct Messages genoemd, naar elkaar sturen. Ongeacht of ze de persoon aan wie het bericht is gericht volgen. Twitter heeft de functie in een blog bekendgemaakt.  
 

Jacht op online drugsbende

Een groep criminelen die wereldwijd drugs verzendt via postpakketten en online-verkoop, wordt door de politie op de huid gezeten na ontdekking van de drugs door een distributiebedrijf in Drachten.  
 

Online reisreus opent Nederlandse vestiging

Online reisreus Secret Escapes, die actief is in een tiental Europese landen en Amerika, opent vandaag ook een Nederlandse vestiging.  
 

'Windows 10 komt eind juli uit'

Lisa Su heeft per ongeluk verklapt wanneer Windows 10 op de markt komt. De CEO van chipmaker AMD heeft de termijn 'eind juli' per ongeluk laten vallen in een bestuursvergadering waarvan het transcript onder meer aan WCCF Tech is gelekt.  
 

'Tesla bijna verkocht aan Google'

Het had niet veel gescheeld, of autofabrikant Tesla zou nu onderdeel geweest zijn van internetreus Google. Het bedrijf draaide in 2013 zo slecht dat oprichter Elon Musk persoonlijk een deal had besproken met Google-directeur Larry Page.
 

S Health in Google Play

Samsung volgt het voorbeeld van Motorola, HTC en Google door standaard meegeleverde apps verwijderbaar te maken en deze in Google Play te zetten. Maandag is de fitnesstracker S Health van het Koreaanse bedrijf in de appwinkel van Google opgedoken.  
 

Star Wars: Battlefront uit op 19 november in de winkels

VIDEO: Ontwikkelaar Dice en Lucasfilm hebben tijdens Star Wars Celebration-conventie officieel bekendgemaakt dat Star Wars: Battlefront op 19 november in Europa zal verschijnen. De datum van 17 november die vorige week lekte, geldt voor Noord-Amerika.  
 

Poppetjes voor derde deel Disney Infinity uitgelekt

Officieel is er nog geen nieuwe Disney Infinity aangekondigd, maar Chinese online winkel Tabobao heeft de eerste beeldjes onthuld. Het is onduidelijk of het gaat om namaak of daadwerkelijke producten die we in de winkels kunnen verwachten.  
 
6.8 °C
N3
 
files 215
127 km.
Beurs AEX
AEX 503.81
+ / - +0.62%