• Home
  • Internet
  • Computer
  • Mobiel
  • Gadgets
  • Apps
  • Reviews
  • Games
  • TV

Apple Music vanavond van start

Apple Music, de nieuwe muziekdienst van iPhone-maker Apple, wordt op dinsdagavond gelanceerd. De dienst stelt gebruikers in staat om net als bij concurrenten als Spotify ongelimiteerd muziek te streamen voor een vast bedrag per maand.  
 

Meer internetters op sociaal netwerk

Steeds meer mensen zitten op sociale netwerken als WhatsApp, LinkedIn, Facebook en Twitter. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 

Uitvinder van sms overleden

De Finse ingenieur Matti Makkonen, de geestelijk vader van de sms-berichten, is op 63-jarige leeftijd overleden. Dat meldde de Finse krant Helsingin Sanomat. Makkonen stierf afgelopen vrijdag. Hij was al een tijdje ernstig ziek.  
 

Zelfrijdende auto's vanaf morgen weg op

Zelfrijdende auto's mogen vanaf 1 juli legaal op de Nederlandse wegen rijden. Vanaf deze datum treedt namelijk de nieuwe ontheffingsregel van de RDW voor deze voertuigen in werking.  
 

Shazam toont welke muziek artiesten ontdekken

Het was al mogelijk om in Shazam de favoriete nummers en video’s van artiesten te bekijken. De muziekontdekkkingsdienst gaat nu een stapje verder door fans te laten zien welke nummers de artiesten zelf met behulp van Shazam ontdekken.  
 

Virtuele bolletjes voorspellen bezoekers Tour

De Tour de France start komende zaterdag in Utrecht en dat gaat ontzettend veel bezoekers trekken.
 

Frankrijk sleept Uber voor rechter

Frankrijk gaat twee topmannen van taxidienst Uber vervolgen. Ze moeten op 30 september voor de rechter komen.
 

Apple schuldig aan prijsafspraken e-books

Apple is in hoger beroep opnieuw schuldig bevonden aan het maken van verboden prijsafspraken met vijf uitgevers van e-books. Dat meldt Reuters.  
 

Regenboogfilter populair

Meer dan 26 miljoen mensen hebben hun profielfoto op Facebook gewijzigd via het regenboogfilter.
 

Stempels verzamelen!

Deze zomer kun je de Zaanstreek op speelse wijze ontdekken door digitale stempelafdrukken te verzamelen.
 

Microsoft snijdt in activiteiten

Microsoft laat zijn activiteiten op het gebied van online reclame en het maken van kaarten varen.  
 

Duizend dollar huur per maand voor tent naast Google

Met bedrijven als Apple, Google, en Facebook heeft het Amerikaanse Silicon Valley een enorme aantrekkingskracht op jongeren die op zoek zijn naar een baan. Maar met die toestroom stijgen ook de prijzen van huurwoningen explosief.  
 

Roamingkosten EU in 2017 verleden tijd

Het is bijna gedaan met de torenhoge kosten voor het bellen, sms'en en internetten vanaf de vakantiebestemming. Vanaf 1 juni 2017 worden in landen in de Europese Unie geen roamingkosten meer gerekend.
 

'Meer smartphones met Tizen'

Samsung is van plan dit jaar meer smartphones te lanceren met het eigen besturingssysteem Tizen. Dat meldt persbureau Reuters op basis van een anonieme bron.  
 

The Chronic exclusief bij Apple Music

The Chronic, het klassieke  album van raplegende en Beats-oprichter Dr. Dre, zal vanaf dinsdag 30 juni exclusief beschikbaar zijn via Apple Music.
 

'NSA tapte Franse ministers af'

De Amerikaanse inlichtingendienst NSA heeft jarenlang twee Franse ministers van Financiën bespioneerd. Dat bracht klokkenluiderssite Wikileaks maandag naar buiten.  
 

Topmannen Uber Frankrijk opgepakt

Twee Franse topmannen van de taxidienst Uber zijn opgepakt. Het gaat om een leidinggevende van de Franse tak en de directeur van Uber West-Europa. Dat maakte de aanklager in Parijs maandag bekend.  
 

Lenovo trekt klassiek design laptop uit de kast

Computerproducent Lenovo denkt eraan om een nieuwe laptop met een klassiek design uit te brengen. Het gaat om het ontwerp van de 700c-laptop uit 1992. Het bedrijf wil echter feedback van fans.  
 

Bitcoin duurder door chaos in Griekenland

Door de chaos in Griekenland zit de koers van digitale munt bitcoin ook weer in de lift. Vandaag kostte een bitcoin bijna $255, een stijging van 5,7% ten opzichte van gisteren.
 

Boze FIFA-speler krijgt gratis PlayStation-controller

Een FIFA-speler die in de 90e minuut een penalty miste, door het lint ging en zijn controller kapot gooide krijgt een heel nieuw exemplaar van Bayern München-speler Mario Götze.  
 

Mario-bedenker niet actief betrokken bij NX

Shigeru Miyamoto is niet actief betrokken bij de ontwikkeling van Nintendo's nieuwe spelcomputer, de NX. De bedenker van Mario wil zich op andere projecten focussen.  
 
23.0 °C
ONO3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 472.58
+ / - -0.96%