• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Vijf tips om privé foto's ook echt privé te houden

Nu de naaktfoto's van een lange lijst beroemdheden overal op het internet te vinden zijn, is het misschien goed om eens naar de eigen veiligheid te kijken. Vijf tips om je privékiekjes ook echt privé te houden.  
 

'Iinteresse techgiganten in CyanogenMod'

Verschillende grote technologiebedrijf zoals Samsung, Amazon, Microsoft en Yahoo zouden het bedrijf achter CyanogenMod willen overnemen.
 

Niet meer verdwalen in de metro

Een student aan de UHasselt heeft een technische oplossing uitgevonden die het mogelijk maakt om via je smartphone je positie in een ondergronds metronetwerk te bepalen. Het is een alternatief voor de apps die via gps of internet werken, maar ondergronds niet functioneren.  
 

Onbeperkt gratis wifi op luchthaven Schiphol

Op veel vliegvelden is het al een gegeven dat je van gratis internet gebruik kunt maken, maar vanaf vandaag kan dat ook op Schiphol. Dat heeft de luchthaven bekendgemaakt.
 

Noodnummer 112 niet altijd mobiel te bellen

Op ruim 50.000 adressen in Nederland is het noodnummer 112 niet met een mobiele telefoon te bereiken. Binnenshuis is daarvoor niet voldoende bereik.
 

'Auto herkent belgedrag'

De Amerikaanse autofabrikant General Motors (GM) werkt aan een slimme auto die in de gaten houdt of de bestuurder op de weg let, of meer met andere zaken bezig is, zoals zijn mobieltje. Dat berichtte de Britse zakenkrant Financial Times (FT) maandag op gezag van bronnen die bekend zijn met de plannen van GM.  
 

'iWatch gaat 400 dollar kosten'

Apple gaat rond de 400 dollar vragen voor de iWatch, denkt Re/code te weten. De exacte prijs moet nog vastgesteld worden. Volgens ingewijden kunnen consumenten ook rekenen op goedkopere modellen.  
 

'Deals nieuwe betaaldienst Apple zijn rond'

IPhone-producent Apple heeft met creditcardbedrijven MasterCard, Visa en American Express overeenkomsten gesloten rondom het opzetten van een eigen betaaldienst. De dienst wordt vermoedelijk op 9 september aangekondigd.
 

Apple reageert nog niet op 'iCloud-hack'

Apple heeft nog geen officiële reactie gegeven op berichten over gelekte naaktfoto's van beroemdheden. De foto's zouden via een lek op Apple's iCloud gestolen zijn van iPhones.
 

Kaspersky door het stof

Het Russische Kapersky heeft een artikel verwijderd waarin stond dat internetgebruikers niet bang hoeven te zijn omdat ze in de gaten worden gehouden. Het stuk was vrijdag geplaatst op de site van het bedrijf.  
 

Apps doorzoeken met app

Apps op je smartphone bevatten veel handige informatie en de In-App Search helpt je nu alles snel te vinden. De app is een soort zoekmachine die het internet omzeilt en gebruikers meteen zoekresultaten toont.  
 

Luchthaven Charleroi gehackt

Meerdere netwerkcomputers van de luchthaven van Charleroi zijn geïnfecteerd met kwaadaardige software. Het incident kwam al voor de zomer aan het licht bij de luchthaven, meldt de Belgische krant De Standaard op basis van bronnen.  
 

'Roadshow internetgigant Alibaba uitgesteld'

De Chinese e-commercegigant Alibaba stelt bijeenkomsten met investeerders over de geplande beursgang in New York met ongeveer een week uit, om vragen van de Amerikaanse beurswaakhond SEC over het prospectus te kunnen beantwoorden.  
 

Goedkoop maar degelijk

Review: Wolfgang AT-AS45Q

De goedkope Wolfgang smartphones bij supermarktketen Aldi verkopen al jaren goed. Inmiddels wemelt het van de budgettoestellen. Kan het de concurrentie nog aan met zijn nieuwe AT-AS45Q?  
 

'Hollandse betaalchip in iPhone 6'

Apple heeft de Nederlandse chipmaker NXP ingeschakeld voor zijn betalingstechniek in de volgende iPhone. Met de smartphone kunnen gebruikers draadloos betalingen doen als vervanger van de portemonnee.
 

MSN Messenger in oktober écht dood

Het is het einde van een tijdperk: op 31 oktober trekt Microsoft definitief de stekker uit zijn chatdienst.
 

Zoeken op trefwoord in Facebookberichten

Een vriend van je raadde ooit een superleuk eettentje aan op Facebook, maar hoe heette dat ook al weer?
 

Miljardendeal rond

KPN krijgt toestemming verkoop E-Plus

De Europese Commissie heeft laten weten dat het de verkoop van E-Plus aan Telefónica Deutschland onvoorwaardelijk heeft goedgekeurd. KPN krijgt €5 miljard.  
 

Een op drie Nederlanders betaalt voor On Demand

Hoewel een illegale gratis filmdienst als Popcorn Time aan populariteit wint, zijn veel Nederlanders ook best bereid om te betalen voor video on demand diensten.
 

100.000 Nederlandse Popcorn Time-gebruikers

De illegale streamingdienst Popcorn Time doet het goed in ons land. Met de op Netflix lijkende dienst kan via BitTorrent naar illegale streams worden gekeken.
 
14.8 °C
ONO1
 
files 108
87 km.
Beurs AEX
AEX 414.23
+ / - +0.27%