• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Smartphone-accu in armband

Bij een wearable denk je in eerste instantie aan een slim draagbaar gadget waarmee je dagelijkse activiteiten bij kunt houden. Het Amerikaanse Q Designs slaat een andere weg in met zijn QBracelet.  
 

Miljoen copyrightclaims per dag voor Google

Internetreus Google krijgt per dag meer dan een miljoen verzoeken van de entertainmentindustrie voor het verwijderen van links naar auteursrechterlijk beschermd materiaal in zoekresultaten. Dat blijkt uit data van het bedrijf.
 

McDonalds werkt aan mobiel bestelsysteem

McDonalds is bezig diverse digitale activiteiten te ontplooien in een poging meer fastfood aan de man te brengen.
 

Eerste kunstwerk Spotify staat online

Muziekdienst Spotify heeft een opmerkelijke nieuwe site gelanceerd: Serendipity.
 

Nieuwe middenklassers van LG

LG komt met twee nieuwe smartphones. De L70+ en de L80+ zijn op papier beide middenklassers, maar lenen veel elementen van grote broer G3.  
 

Een op de vier bankiert mobiel

Eén op de vier consumenten bankiert via de smartphone. Zij gebruiken de app zeker een keer per week. Dit meldt de Nederlandsche Bank.
 

OM eist 137 dagen cel tegen 19-jarige hacker

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam eiste donderdag tijdens de rechtszaak tegen een 19-jarige hacker uit Rotterdam 137 dagen cel.
 

'Motorola gaat weer tablets maken'

Motorola komt volgend jaar met een nieuwe tabletlijn. Dat meldt PhoneArena. Het concern zou onder meer werken aan een tablet met een beeldscherm van 12,5 inch.  
 

Gratis en betaalde abonnementen Soundcloud

Soundcloud begint vanaf vandaag met het aanbieden van advertenties aan gebruikers. Dat is onderdeel van een nieuw contract met entertainmentbedrijven, schrijft NY Times.  
 

Twitter vecht tegen spam

Het is Twitter gelukt om in één klap het aantal spamberichten op het sociale netwerk te verminderen met 40 procent. Dat is naar eigen zeggen het resultaat van een nieuwe anti-spammethode die het bedrijf heeft ingevoerd.
 

Opera standaard op goedkope Nokia-telefoons

Microsoft heeft een overeenkomst gesloten met browserontwikkelaar Opera voor het gebruik van de app van het bedrijf op goedkope Nokia-telefoons. Opera wordt hiermee de standaardbrowser op deze toestellen.
 

Cubanen kunnen nu ook Chrome downloaden

Google's browser Chrome is nu ook beschikbaar voor Cubaanse internetters. Zij kunnen het programma vanuit eigen land downloaden en installeren, zo maakt Google bekend in een blog.
 

360 graden panoramafoto's maken op de iPhone

Panoramafoto's maken wordt een stuk makkelijker met de nieuwe app van Google voor iOS. Het nieuwe Photo Sphere Camera helpt bij het maken van foto's van 360 graden rondom je. Je kunt ze daarna delen via onder meer Google Maps. Photo Sphere zit al enige tijd in de standaard camera-app voor Android.  
 

HP negeert 'dood van de pc' 

Pc- en printer-maker HP verraste woensdagavond met 1% groei in zijn tweede kwartaal ten opzichte van vorig jaar tot $27,59 miljard. Dat bedrag lag licht boven de consensus ($27,2 miljard), de toename werd vooral geholpen door aantrekkende verkopen van pc's.
 

'Tesla's starten met iPhone'

Tesla voert de komende maanden een update van de firmware van Model S uit. Na de upgrade kunnen de elektrische auto's worden gestart met een iPhone.  
 

Uberpoppers 'ge-out'

Vijf amateurchauffeurs die via taxi-app Uber ritjes aanbieden, zijn grimmig welkom geheten door de gevestigde taxibranche in Amsterdam.  
 

Camera in vorm van parfumfles

Om tegenwoordig nog camera's aan de man te brengen heb je een goede gimmick nodig. In China denkt Sony nu eentje gevonden te hebben: camera's die eruit zien als parfumflessen.  
 

Brazilië wil verbod op app Secret

Hoewel de Secret app bedoeld zou zijn voor kantoorroddels en het anoniem luchten van je hart, wordt het in de praktijk veelvuldig gebruikt door pestkoppen om anderen zwart te maken en te intimideren. Een rechter in Brazilië is daar zo klaar mee dat hij Apple en Google heeft opgedragen Secret uit hun app stores te halen en hij gaat zelfs nog een stap verder.  
 

Samsung kaapt met e-reader Barnes & Noble markt VS

Samsung zet met boekenketen Barnes & Noble een e-reader in de Amerikaanse markt die direct met de Kindle van Amazon gaat concurreren.  
 

Samsung neemt producent airconditioners over

Het lijkt Samsung ernst te zijn als het gaat om automatisering van huishoudelijk taken. Het bedrijf heeft nu Quietside overgenomen.  
 

Nieuwe smartwatch Omate

Bijna een jaar nadat de Omate TrueSmart het levenslicht zag, kondigt Omate een nieuwe smartwatch aan. De Omate X is minder zelfstandig dan de TrueSmart.  
 
14.8 °C
ZW4
 
files 114
93 km.
Beurs AEX
AEX 405.77
+ / - +0.61%