• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV

Tips: Hoe maak ik een mooie Photo Sphere?

De optie zit in een groot aantal Android-toestellen, maar toch weten veel mensen niet van het bestaan ervan: Photo Sphere. Met de functie is het mogelijk om een 360 graden panoramafoto te maken zoals je bijvoorbeeld op Googles Street View-dienst ziet.  
 

Vaker boete bij schending privacy

Het College bescherming persoonsgegevens (Cbp) mag straks vaker een boete uitdelen aan overtreders van privacyregels.
 

Via Skype een rondleiding door het museum

Vanaf de bank een tentoonstelling bekijken. Dat kan naar verwachting binnenkort in het Gemeentemuseum Helmond. De culturele instelling experimenteerde onlangs met een aantal Skype-sessies.  
 

'Telefoon opladen kan in halve minuut'

Een Israëlisch bedrijf zegt technologie te hebben ontwikkeld waardoor het mogelijk is in dertig seconden een telefoon op te laden. Voor een elektrische auto zouden slechts minuten nodig zijn.  
 

Google laat per ongeluk anti-homo game toe

Twitter is in oproer door een anti-homo game die korte tijd te vinden was in Google Play. In Ass Hunter moet een jager zoveel mogelijk homoseksuelen afschieten zodat hij niet zelf gepakt wordt. Het is onduidelijk waarom de game toegelaten werd.  
 

Apple geeft deel winst aan strijd tegen aids

Apple heeft maandag een campagne gelanceerd waarmee de strijd tegen aids wordt gesteund. Dit alles in het kader van Wereld Aids Dag op 1 december.  
 

'71,5 mln iPhones verscheept in 4e kwartaal'

In het vierde kwartaal van 2014 zullen 71,5 miljoen nieuwe iPhones worden verscheept. Die verwachting spreekt een analist van KGI Securities uit.  
 

'Verkoop Samsung Galaxy S5 valt tegen'

Van de Galaxy S5-smartphone van Samsung zijn flink wat minder exemplaren verkocht dan van zijn voorganger.  
 

'Google sluit winkels Glass'

De geruchten worden steeds sterker dat Google de winkels voor Google Glass gaat sluiten. De sluiting zou te maken hebben met de problemen die Google heeft om de slimme brillen aan te laten slaan bij het grote publiek. Dat meldt Phandroid.  
 

Virus valt telecombedrijven aan

Een vernietigend virus, dat vele malen slimmer werkt dan het gevaarlijke Stuxnet, is bij grote telecombedrijven wereldwijd binnengedrongen en jaren actief geweest.
 

Vals geld te koop via internet

De politie signaleert een nieuwe groep valsemunters. Hoewel de meeste valse biljetten in Nederland nog steeds afkomstig zijn van Italianen en Bulgaren, zijn de Nederlandse huis- tuin- en keukenvervalsers in opkomst. Dat meldt het AD.
 

'Nederlandse apps onveilig'

Honderden Nederlandse apps voor Android zijn niet veilig. Ze versturen persoonlijke informatie van gebruikers zonder beveiliging, waardoor data kunnen worden onderschept. Dat blijkt uit een test van beveiligingsbedrijf Securify, meldt de NOS zondagavond.
 

'EU wil Google opbreken'

Het Europees Parlement wil aansturen op het opsplitsen van internetreus Google. Op die manier zou de 'dominantie' van het Amerikaanse bedrijf gebroken moeten worden.  
 

Computers 'gegijzeld' na nepmail

Cybercriminelen hebben vrijdag geprobeerd Nederlanders op te lichten. Ze stuurden een mail rond over een zogenaamde bestelling bij Bol.com.  
 

Week van de Mediawijsheid van start

Met de Week van de Mediawijsheid proberen verschillende bedrijven een licht te schijnen op het digitale mediagebruik van kinderen.
 

Man bekent verkoop hackapp om pc over te nemen

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een 24-jarige man opgepakt die verantwoordelijk is voor de verspreiding van de de Blackshades Remote Acces Tool (RAT). Daarmee werden zeker 500.000 computers over de hele wereld besmet. De man heeft bekend.  
 

Review: Dragon Age: Inquisition

Het moment is daar. Na twee jaar geduldig wachten nestel ik me blij op de bank met een controller om aan de slag te gaan met Dragon Age: Inquisition. Op het scherm staat mijn zelfgemaakte heldin klaar om een nieuw avontuur aan te gaan. Ook in de nieuwe Dragon Age dreigen demonen de wereld te overspoelen...  
 

Gametips: Surprises voor feestdagen

De goede Sint en zijn vriend de Kerstman hebben het weer ontzettend druk. Zeker voor gamers is het lastig om titels uit te zoeken; er komt tenslotte zoveel uit. De Telegraaf zet de acht beste games van dit najaar op een rijtje, zodat beide oudere heren meteen weten wat er in de schoen of onder de boom mag.  
 

Tikken op je tablet

Review: iPad-toetsenborden

De iPad kan op een aantal vlakken prima dienen als vervanging voor een laptop. Eén van de punten waarop het niet kan concurreren, is tekstverwerken. Wij testten vier toetsenbordaccessoires voor de populaire tablet.  
 

Fiscus helpt digibeten met aangifte

De Belastingdienst komt mensen die niet met internet overweg kunnen tegemoet bij het doen van hun aangifte. Zij kunnen anderen machtigen, die wel over voldoende digitale vaardigheden beschikken. Ook kunnen ze hulp krijgen als ze het toch zelf willen proberen.
 
8.9 °C
W3
 
files 277
301 km.
Beurs AEX
AEX 423.73
+ / - +0.06%