Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Telegraaf en Hyves zetten grootste EK poule op

22 MEI 2008

De Telegraaf en netwerksite Hyves hebben de handen ineengeslagen om samen de grootste EK-poule van Nederland op te zetten.

De wedstrijd vindt plaats op Telesport.nl en wordt ondersteund op Telegraaf.nl, in de gedrukte krant en op Hyves.nl. Leden van de site kunnen zelf een gadget installeren waarmee zij kunnen zien hoe ze het doen in vergelijking met hun Hyves-vrienden.

De samenwerking tussen De Telegraaf en Hyves zorgt ook voor prijzen van formaat. Deelnemers maken kans op kaarten voor groepswedstrijden tijdens het EK en een reis naar Brazilië.

De Telesport EK-Poule is in opdracht van De Telegraaf ontwikkeld door Sportdreams. De koppeling tussen de poule en Hyves is gemaakt door Open & Sociaal .

“Telesport.nl is de nummer 1 sportsite van Nederland en zeker tijdens grote sportevenementen zoals het EK-voetbal weten sportliefhebbers onze site massaal te vinden. Wij brengen doorlopend actueel nieuws vanaf het evenement en dat is mateloos populair. Door de wedstrijd en de samenwerking met Hyves willen we meer interactie met onze bezoekers. Hyves is de perfecte partner met een enorm bereik en een heel actieve community”, aldus Lara Ankersmit, uitgever Telegraaf.nl.

Raymond Spanjar, medeoprichter van Hyves, is ook blij met de samenwerking. “Het EK leeft natuurlijk enorm, ook onder de 6 miljoen Hyvers. Er zullen dan ook weer veel poules georganiseerd worden en we vinden het leuk hier bij te kunnen helpen via deze nieuwe samenwerking met De Telegraaf. Het leuke aan deze poule is dat je het met je vrienden kunt spelen en tegelijk ziet hoe je het doet in vergelijking met bijvoorbeeld je stad of het hele land. Zo zullen we eindelijk weten wie in Nederland het meeste verstand van voetbal heeft.”

De EK Poule kan gespeeld worden op: oranjepoule.hyves.nl en op ekpoule.telesport.nl.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%