Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Ruzie Microsoft en Apple om SkyDrive app

11 DEC 2012

GEEN - Apple zou een update blokkeren van Microsofts SkyDrive opslagapplicatie vanwege een conflict over het afdragen van abonnementsgelden. Dat meldt The Next Web.

Apple zou een update blokkeren van Microsofts SkyDrive opslagapplicatie vanwege een conflict over het afdragen van abonnementsgelden.
Apple zou een update blokkeren van Microsofts SkyDrive opslagapplicatie vanwege een conflict over het afdragen van abonnementsgelden.
Foto: Rechtenvrij

In de huidige SkyDrive app voor IOS is het niet mogelijk om extra opslag te kopen. Nieuwe gebruikers kunnen zich wel aanmelden voor 7 GB gratis opslagruimte met de optie dit via een abonnement te vergroten.

Apple zou 30 procent van de inkomsten eisen die Microsoft binnenhaalt aan abonnementsgelden via de iOS app. Microsoft zou hier niet mee akkoord gaan en geprobeerd hebben de zaak te schikken met Apple. 

De softwaregigant zou Apple aangeboden hebben alle abonneeopties (die nu nog niet aanwezig zijn in de app) te verwijderen in de update. Het bedrijf zou in geen geval inkomsten willen delen met Apple, omdat de inkomstenstroom blijft binnenkomen, ook als de gebruiker van een iPhone overstapt naar Windows Phone of Android.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%