Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
The Hunger Games voert het lijstje met populairste boeken aan op Facebook.
The Hunger Games voert het lijstje met populairste boeken aan op Facebook.
Foto: Facebook

Facebook trends in 2012

12 DEC 2012

GEEN - Nadat Google en Twitter bekend hebben gemaakt waar iedereen het afgelopen jaar over getweet en naar gezocht heeft, is het nu de beurt aan Facebook om te laten zien wat de populairste onderwerpen waren op 's werelds grootste sociale netwerk.

Het sociale netwerk heeft de populairste onderwerpen ingedeeld op categorie. Ook heeft het rijtjes gemaakt voor een aantal landen, helaas ontbreekt Nederland. Wel kunnen alle gebruikers van Facebook de twintig belangrijkste momenten van 2012 in hun eigen leven op een rijtje plaatsen. Al kun je je afvragen of het wel echt belangrijke momenten zijn, als je die zelf niet meer weet. Ga hiervoor naar facebook.com/yearinreview.

 

In de Verenigde Staten waren de presidentiële verkiezingen het grootste evenement van 2012 op Facebook, gevolgd door de Superbowl en het overlijden van Whitney Houston. In de Verenigde Staten werd het meest ingecheckt op Times Square, New York, gevolgd door Disneyland, Californië en AT&T Park, Californië. De populairste figuren op het sociale netwerk waren dit jaar Barack Obama, Mitt Romney en One Direction. Zowel in het boekenlijstje als de filmlijst staan de Hunger Games op één.

 

Alle lijstjes over 2012 zijn te bekijken op www.facebookstories.com/2012.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.3 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%