Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
De Asus Pafone Infinty wordt getoond door de grote baas van Asus.
De Asus Pafone Infinty wordt getoond door de grote baas van Asus.
Foto: Asus

Asus onthult de Padfone Infinity

25 FEB 2013

GEEN - Padfone is nu niet de eerste naam die je voor de geest komt als het gaat om een goed te verhandelen product. Toch blijkt het wel degelijk te werken voor Asus, het Aziatische bedrijf onthulde vandaag met de Padfone Infinity een nieuwe telg binnen haar Padfone lijn.

De Padfone Infinity bestaat uit een 5-inch LTE smartphone en een 10,1-inch tablet waarin de telefoon in het Padfone Infinity Station kan worden geparkeerd.

Het besturingssysteem van de Padfone is Android 4.2 en de telefoon beschikt over een 1,7 GHz Qualcomm Snapdragon 600 quad-core processor met een Adreno 320 GPU. De telefoon is een aluminium unibody ontwerp en is uitgerust met een Super IPS scherm van 5 inch. De resolutie bedraagt 1920 x1080 pixels. Op de achterzijde bevindt zich  een 13-megapixel camera die door een LED-flitser wordt ondersteund. Het diafragma van f/2.0 zorgt volgens Asus voor korte sluitertijden. Er is een speciale beeldsensor die er voor zorgt dat er ook bij weinig licht goede foto's zijn te maken. Asus claimt ook dat de camera tot 100 opeenvolgende foto's met 8 beelden per seconde kan vastleggen, terwijl er gelijktijdig 1080p Full HD-video wordt opgenomen. De front camera aan boord is een 2-megapixel camera.

Het Padfone Station herbergt een 10,1-inch scherm met een resolutie van 1.920 x1200 beeldpunten. Ook hier een frontcamera, en wel eentje van 1-megapixel, verder een micro-USB 2.0-poort en een e-kompas. Het toestel heeft GSM, WCDMA, en LTE antennes aan boord en een vaste niet-verwijderbare 5000mAh Lithium-polymeer batterij. Volgens Asus zou hiermee tot 40 uur gesprekstijd mogelijk zijn wanneer de Padfone is gedokt.

Aan dit alles zal waarschijnlijk wel een aanzienlijk prijkaartje van zo tegen de 910 euro (799 Britse ponden) komen te hangen, voor de telefoon en het tablet samen. Exacte prijzen zal Asus bekend maken bij het introduceren van de Padfone Infinity op de diverse Europese markten.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.9 °C
O3
Beurs AEX
AEX 521.87
+ / - +1.0%