Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Mass Effect: Andromeda uit op 23 maart

05 JAN 2017

BioWare heeft bekendgemaakt dat Mass Effect: Andromeda op 23 maart zal verschijnen. De nieuwe game speelt zich af tussen Mass Effect 2 en 3 in een ander sterrenstelsel, namelijk Andromeda. De door jouw gekozen einde van de trilogie is dus niet van invloed op Mass Effect: Andromeda.

Vijf grote ruimteschepen maken een lange reis naar het sterrenstelsel van Andromeda. De verschillende rassen die de enkele reis maken, worden 600 jaar in cryoslaap gebracht. Onder de passagiers bevinden zich N7-soldaat Alec Ryder en de tweeling Scott en Sarah Ryder. Als speler mag je zelf kiezen om te spelen met de broer of zus. Hij of zij wordt de nieuwe Pathfinder met als taak de nieuwe werelden te ontdekken.

“Mass Effect: Andromeda is ons meest ambitieuze Mass Effect-spel tot nu toe. We vertellen gloednieuwe verhalen, creëren nieuwe personages, nieuwe planeten en nieuwe rassen, en introduceren nieuwe gameplay-systemen. En voor het eerst draait Mass Effect op de Frostbite game-engine waardoor Andromeda een enorme grafische sprong laat maken ten opzichte van de originele trilogie. En om dit alles waar te maken, nemen we alle tijd om voor de best mogelijke spelervaring te zorgen,” aldus Aaryn Flynn, general manager bij BioWare

“De passie die jullie voor de franchise hebben, blijft ons motiveren. Nu hebben we, na een wachttijd van vijf jaar, nog maar een paar maanden te gaan tot een gloednieuwe Mass Effect-ervaring: rijker, uitgebreider en klaar voor verkenning. We zijn enthousiast over wat we met de franchise hebben bereikt, en we hopen dat dit spel het wachten waard zal zijn.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
24.9 °C
ZO3
Beurs AEX
AEX 519.98
+ / - -0.36%