Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Microsoft trekt stekker uit Scalebound

10 JAN 2017

Na vier ontwikkeling heeft Microsoft besloten een einde te maken aan Scalebound, de exclusieve Xbox-titel die gepland stond voor dit jaar. Daarnaast heeft de gamesuitgever de samenwerking met Bayonetta-ontwikkelaar Platinum beëindigd.

De exacte reden waarom de stekker getrokken wordt uit Scalebound, is niet bekend. In een verklaring laat Microsoft weten: “Na zorgvuldige afweging is Microsoft Studios tot de conclusie gekomen om de productie van Scalebound te beëindigen. We werken er hard aan om dit jaar een fantastische line-up van games te leveren aan onze fans, waaronder Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves en andere geweldige ervaringen.”

Of Platinum Games zelf de licentie bezit op Scalebound en eventueel de productie kan voorzetten, is nog niet bekend. De Japanse studio heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Stilzitten doet men zeker niet momenteel. Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe rpg Nier: Automata, die op 7 maart verschijnt voor de PlayStation 4 en later dit jaar ook voor pc.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
20.0 °C
N2
Beurs AEX
AEX 516.16
+ / - -0.67%