Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Huawei komt met nieuw vlaggenschip

12 JAN 2017

SHENZHEN - Huawei presenteert eind februari een nieuw vlaggenschip. Het bedrijf heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 26 februari, waarop het bedrijf het nieuwe vlaggenschip zal tonen, melden onder meer Android Authority en Android Central.

Huawei heeft verder niet bekendgemaakt welk toestel met dit nieuwe vlaggenschip wordt bedoeld. Mogelijk gaat het om de Huawei P10. Eerder gaf topman Yu Chengdong nog aan dat de P10 dit voorjaar op de markt zal worden gebracht. De voorganger, de P9, werd in april vorig jaar gepresenteerd.

Het evenement vindt vlak voor het Mobile World Congress, dat officieel op 27 februari van start gaat in Barcelona, plaats. Op dezelfde dag worden er ook meer onthullingen gedaan rondom Nokia. Een paar dagen geleden werd nog bekend dat de Nokia 6, de eerste smartphone van het 'nieuwe Nokia', alleen in China te koop zal zijn. Op de Facebook-pagina van Nokia-toestellen wordt echter beloofd dat op 26 februari meer aankondigingen zullen plaatsvinden. Ook meldden verschillende media eerder dat LG op 26 februari de G6 zal presenteren.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
10.8 °C
W1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%