Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Shaquille O'Neal wederom het gezicht van NBA 2K

10 MEI 2017

Ontwikkelaar 2K Games kondigt vandaag aan dat basketballegende Shaquille O'Neal op de cover van de NBA 2K18 Legend Edition staat. Gamers die speciale editie vooraf online of in de winkel bestellen ontvangen speciale Shaq-memorabilia en in-game content.

De verschijning van Shaquille O'Neal op de NBA 2K18 Legend Edition is de derde NBA 2K cover voor de 15-keer NBA All-Star en 14-keer All-NBA selectie speler. O'Neal speelde 19 NBA seizoenen en werd in 2016 toegevoegd in de Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

"Ik wil NBA 2K bedanken voor hun continue support van mijn carrière als basketballer en presentator," aldus O'Neal. "Ik ben heel enthousiast om op de cover van de NBA 2K18 Legend Edition te staan en ik hoop dat mijn fans het geweldig vinden om “big man style” te spelen en mijn meest legendarische in-game momenten opnieuw te creëren!"

NBA 2K18 verschijnt op 15 september voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De speciale Legend Edition (€99,99) en Legend Edition Gold (€149,99) zijn alleen beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.7 °C
O2
Beurs AEX
AEX 519.81
+ / - +0.6%