Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Nieuwe Lego Marvel-game in de maak

16 MEI 2017

Warner Bros. en TT Games hebben Lego Marvel Super Heroes 2 aangekondigd. De bekende superhelden en schurken. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in een episch gevecht van het oude Egypte en het Wilde Westen tot Sakaar en New York in 2099.

Onderweg kunnen spelers in de huid kruipen van een aantal iconische personages, van Cowboy Captain America uit het verleden tot Spider-Man 2099 uit de toekomst, alsmede Thor, Hulk, de Guardians of the Galaxy, Black Panther, Captain Marvel en Doctor Strange.

“Met een volledig originele verhaallijn introduceert Lego Marvel Super Heroes 2 fantastische nieuwe gameplay-functies, inclusief de mogelijkheid voor personages om de tijd te manipuleren en een competitieve superheld-gevechtsmodus voor vier spelers,” aldus Tom Stone, managing director bij TT Games. “Met een enorme lijst gloednieuwe personages uit het Marvel-universum, inclusief oude favorieten in nieuwe gestaltes, zal deze game zowel Lego- en Marvel-fans, alsmede nieuwe spelers aanspreken.”

Lego Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar vanaf 15 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Aan het eind van het jaar verschijnt de videogame ook voor de Nintendo Switch.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.2 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 527.8
+ / - -0.13%