Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Far Cry 5 speelt zich af in Noord-Amerika

30 MEI 2017

Spelers reizen voor het eerst in de Far Cry-serie af naar Amerika en verkennen daar solo of in coöp de rustgevende maar krankzinnige wereld van Montana. Daar proberen zij te overleven en vechten zij voor vrijheid. Far Cry 5 is vanaf 27 februari verkrijgbaar.

Als nieuwe junior hulpsheriff van het fictieve Hope County in Montana moeten de plannen van een fanatieke doomsday sekte, the Project at Eden’s Gate. Belegerd en afgeschermd van de rest van de wereld, bundelen spelers hun krachten met inwoners van Hope County en vormen ze het verzet.

De strijd brengt spelers naar unieke locaties in Hope County, die verschillende gameplay-ervaringen bieden. Spelers besturen gedurende hun reis onder andere vliegtuigen tijdens luchtgevechten met sekteleden boven Big Sky Country. Bij het opsporen van sekteleden en het verzamelen van overlevingsmiddelen reizen spelers door akkers, bossen, bergen en rivieren, en kruipen zij achter het stuur van iconische muscle cars, ATV’s, boten en meer.

Far Cry 5 brengt ook de Map Editor terug, waarmee spelers nieuwe en eindeloze speelwerelden kunnen creëren. Deze bevat nieuwe opties die een extra dimensie aan de door fans gecreëerde content toevoegen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.9 °C
WZW5
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%