Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Nintendo

Nieuwe Pokémon-spellen op komst

07 JUN 2017

LONDEN - Pokkén Tournament DX is de eerste Pokémon-titel voor de nieuwe spelcomputer Nintendo Switch. Pokken Tournament DX komt op op 22 september uit. Dit maakte CEO Tsunekazu Ishihara van The Pokémon Company dinsdag bekend op de Pokémon Direct-presentatie.

Pokkén Tournament verscheen eerder al op de Wii U. De versie voor Nintendo Switch introduceert een nieuw karakter met de naam Deidueye. Litten en Popplio maken hun debuut als hulp-Pokémon. Gebruikers kunnen herhalingen van andere spelers bekijken en hun beste gevechten delen met de nieuwe herhalingsfunctie.

Tijdens de presentatie waren dinsdag ook voorproefjes te zien van de nieuwste Pokémon-titels: Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de Nintendo 3DS. De wereldwijde introductie van deze spellen is op 17 november.

De Nintendo Switch kwam op 3 maart op de markt. De gameconsole is een combinatie van een console en een handheld. Pokkén Tournament DX kun je dus spelen op de televisie, maar ook op de handheld om onderweg verder te spelen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
22.4 °C
O2
Beurs AEX
AEX 521.0
+ / - +0.83%