Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: CampZone

Samen gamen op de camping

24 JUL 2017

Gamers kunnen op vakantie prima de controller of gamemuis aan de kant leggen. Uit onderzoek blijkt dat 85,1 procent hier geen probleem mee heeft. Maar wat als dat helemaal niet hoeft? Wat als je gamen en vakantie gewoon kunt combineren? Dat kan namelijk bij CampZone.

Het CampZone-terrein in Kronenberg
Het CampZone-terrein in Kronenberg
Foto: CampZone
Er worden niet alleen games gespeeld...
Er worden niet alleen games gespeeld...
Foto: CampZone
Foto: ReadyBed

CampZone vindt dit jaar voor de zeventiende keer plaats. Van 11 tot en met 21 augustus nemen ruim tweeduizend gameliefhebbers hun computer of console mee naar het Limburgse dorp Kronenberg om samen in tenten te spelen en aan andere leuke activiteiten deel te nemen zoals bingo, zeepvoetbal, stormbaan en kampvuren.

Verder zijn op het terrein van 10 hectare een zwembad, eetgelegenheden en douche- en toiletvoorzieningen aanwezig. Zelf eten, drinken en een barbecue meenemen mag overigens ook. Goede stroomvoorziening en een stabiele netwerkverbinding zijn essentieel om goed te kunnen gamen en daarom leggen de organisators meer dan 10 kilometer aan kabels.

Het is de bedoeling dat je zelf een tent of caravan regelt om in te slapen, maar voor wie dit niet tot zijn beschikking heeft, zijn er handige oplossingen. Via de CampZone-website huur je een tent bij Rent An Army Tent of Donselaar Tenten en zijn ook stoelen en veldbeden beschikbaar.

Een andere handige oplossing is om een ReadyBed aan te schaffen: een kant-en-klaar comfortabel luchtbed, slaapzak en kussen ineen. dus opblazen en klaar is kees.

Prijsvraag

De Telegraaf mag aan één gelukkig winnaar twee weekendtickets voor CampZone weggeven en twee keer een eenpersoons ReadyBed Deluxe. De winnaar mag zelf kiezen of ze het openingsweekend of het sluitingsweekend komen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijzen? Ga naar de Facebook-pagina van VRIJ en vertel waarom jij de kaartjes voor CampZone wilt winnen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%